2777
2789
عنوان

زایمان سزارین یا طبیعی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 645 بازدید | 38 پست
واقعا منم همينطور هرچقدرر بارداري سختتتتي داشتم زايمانم همه رو شست برد بعد ٤٠ روزم برگشتم سركارم

خداروشکر

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
خداروشکر

❤️❤️❤️

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درد نداشتین منو از سزارین ترسوندن میگن تا ۴۰ روز نمیشه بلند شد و تا یه سال چیز سنگین نباید بلند کردو ...

نه بابا کی میگه من سزارین بودم شیاف استفاده میکردم از سومین روز دیگه بلند میشدم تنها دسشویی میرفتم هشتمین روزم بخیه امو برداشتم آروم آروم برای خودم غذا میریختم یا بچمو‌ بغل میکردم بیشتر استراحت میکردم ولی اونجوری نیس که بهت گفتم از دو سه ماهگی بچمم چیز سنگین در حد پنج کیلو تا ده کیلو ام برداشتم چون باغ داریم میرفتم کمک شوهرم حتی میگن جای آمپول رو کمر درد میکنه اصلااااا تا الان که ده ماهه درد کمر نداشتم

منم مثل شما بودم ی جورایی.زایمان اول طبیعی ک با دستگاه بدنیا اومد بچه خفه ک رف تو ان ای سی یو.....چقد فشار روانی ک ب خودم وارد شد.دومی رفتم خصوصی . دکتر دید بچه نمیا گف اصلا لگن تو مشگل داشته چجور اولی سالم موند؟ فوری برد عمل...سز بد نیس فقط باید ی مراقب داشته باشی برا چن روز اول

خدایا شکرت برای همه چیز ولی خدا خیلی تنهام خیلی... 

جتما سزارین

من اون موقع بچه بودم همه تو گوشم خوندن طبیعی واقعا بزرگترین اشتباهم بود

چقدر به بدن فشار میاد مشکلات جسمی روحی وجنسی بعدشم.....

وزن قبلی ۱۱۵  😔وزن فعلی ۹۰ 🥰 هدف اول  ۸۰ هدف دو م ۷۰ هدف سوم ۶۰ هدف چهارم ۵۵
زایمان اولم طبیعی بود ولی اینبار میترسم خیلی بهم استرس وارد شد  بچم خفه دنیا اومد خدا رحم کرد ب ...

اول اینکه  فارغ از حرف تمام دکترها و کادر درمان سراسر جهان و فارغ از معایبش واقعا درد طبیعی قابل قیاس با سزارین نیست.....سزارین جراحی ماژوره ولی واقعا دردش بازم خیلی خیلی خیلی کمتر از طبیعی هست....حالا ببین از لحاظ ذهنی و روانی آمادگی پذیرش این حجم از درد رو داری؟؟؟اونم با دونستن اینکه روش خیلی کم دردتری وجود داشته و تو انتخابش نکردی؟؟؟ خیلی از بانوان با علم به این درد بازم انتخاب میکنن و بسیار راضی آن....بستگی به خودت داره....

دوم اینکه وقتی سر جراحی اولت مشکل حاد خونریزی داشتی احتمال اینکه دوباره برات اتفاق بیوفته هست‌...(احتمالا دکتر از لحاظ علمی بگه که ربط نداره ولی تجربه ثابت کرده که خونریزی زیاد دوباره ممکنه اتفاق بیوفته)...مادر من سر زایمان من مشکل داشت و من با روش  سزارین دنیا اومدم......دکترش سر بارداری بعدی گفته بود ربطی نداره و مشکلی نیست ولی متاسفانه دوباره همون شرایط پیش اومد و مادرم اینبار بچه نه ماهه رو از دست داد.....هنوزم مادرم حسرت پسر از دست رفته اش رو که با چه سختی دوران بارداری حملش کرده رو میخوره.....

با دل های مهربونتون برای شفای عاجل مادرم و دخترم دعا کنید🤲🙏❤

زایمان سزارین و طبیعی جفتش خوبه بستگی به خودت داره ببینی شرایط بدنی ت چجوریه میترسی یا نه. من فیلم های زایمان سزارین دکتر ندا حاجیهارو که میبینم خیلی دوسش دارم. با آرامشه دوستمو بهش معرفی کردم چند وقت دگ زایمانشه