2777
2789
عنوان

زایمان سزارین یا طبیعی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 645 بازدید | 38 پست
اصلا شکم ربطی ب  نوع زایمان نداره یکم شل میشه پوست شکم ک بخاطر بارداری چون یهو بزرگ شده من دوتا ...

درسته

اينجا يسريا داشتن به دروغ ميترسوندن بقيه رو

كه كمر درد ميگيري تا اخر عمر

هيكلتون بهم ميريزه

از درد به مرگ ميرسين

ولي هيچكدومش درست نبود

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درد نداشتین منو از سزارین ترسوندن میگن تا ۴۰ روز نمیشه بلند شد و تا یه سال چیز سنگین نباید بلند کردو ...

نه بابا این حرفا چیه من هیچکس رو نداشتم مخصوصا بعد سزارین دوم 

نظر منم قطعا سزارینه

مامان دو تا عشق ❤👩‍👧‍👦 ❤
من اگه بدونم طبیعی میتونم بچه میاد طبیعی میکنم ولی میترسم درد طبیعیو بکشم سزم کنن یا اهمیت ندن بچه خ ...

زایمان اولم بچم خفه بود خداروشکر برگشت و خودمم افتادم رو خونریزی بخاطر همین منم خیلی از طبیعی میترسم

نه بابا خودش جمع می شه مث اولش من تجربه دارم که می گم🙋‍♀️

عه

مرسی گه گفتی خواهری🥲🩷

تا دو روز سر نمیزنم تعلیق میشم😂😂😂فکر کنم نی نی یار روم کراش داره از حرص این کارو میکنه 🫤🩵تو رو خدا با من بحث نکنین حوصله استدلال های فضایی بعضیاتون رو ندارم🤭همیشه صلوات میفرستم برای خواهرای گلم🥰🥰برای تو دلیم میفرستین که سالم بیاد بغلم😻🩷
درد نداشتین منو از سزارین ترسوندن میگن تا ۴۰ روز نمیشه بلند شد و تا یه سال چیز سنگین نباید بلند کردو ...

من از روز دوم خودم بلند شدم بعد 20روز دیگ دردی نداری ک فقط تا دوماه میگن وسیله سنگین بلند نکنی عوارض سردرد و کمردرد هم من فقط دوروز سردرد شدم چون بعد زایمان بچم بستری شد و استراحت نداشتم زیاد سرمو بالاپایین کردم 

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
زایمان اولم بچم خفه بود خداروشکر برگشت و خودمم افتادم رو خونریزی بخاطر همین منم خیلی از طبیعی میترسم

اره ریسکه طبیعی

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 

من دوتا طبیعی داشتم

خیلی راضیم 

ولی هرکس سیستم بدنش فرق داره

انتخاب نوع زایمان بعهده مادره با مشورت دکتر خوب و دلسوز

البته که همه جای دنیا تشویق به طبیعی میکنن و اینجاست که آمار سز انقدر بالاس

درسته اينجا يسريا داشتن به دروغ ميترسوندن بقيه رو كه كمر درد ميگيري تا اخر عمر هيكلتون بهم ميريزه ...

من یه سقط داشتم بچه چهل روزه دردش از سزارین خیلی خیلی بیشتر بود اصلا درد طبیعی و سزارین قابل مقایسه نیس 

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
من یه سقط داشتم بچه چهل روزه دردش از سزارین خیلی خیلی بیشتر بود اصلا درد طبیعی و سزارین قابل مقایسه ...

دقيقا

و اون فشار رواني كه به ادم وارد ميشه

فراتر از درد جسمانيه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

دقيقا و اون فشار رواني كه به ادم وارد ميشه فراتر از درد جسمانيه

آره بابا 

من ک خیلی راضیم دوتا سزارین داشتم

من خودم به عنوان کسی که انلتومی اینا خودم و عضو کادر درمانم و درد طبیعی رو کشیدم و البته سزارین شدم& ...

منم سر زایمان اولم ی برنامه میدیدم

دکتر رییس بیمارستان تو آلمان بود

ته حرفاش گفت قطعا انتخاب اول و بهتر طبیعیه

آره بابا  من ک خیلی راضیم دوتا سزارین داشتم

واقعا

منم همينطور

هرچقدرر بارداري سختتتتي داشتم زايمانم همه رو شست برد

بعد ٤٠ روزم برگشتم سركارم