2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده شوهرم دیگه دوستم نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 1752 بازدید | 99 پست
اره چیکارکنم😔

کار درست اینه پاشی به خودت برسی خیلی جوونی هنوز بزار انقد بدرخشی که حسرت تورو بخوره نه خودتو داغونی کنی تو دعا میکنی برگرده خیانتش چی! عزیزم همه چیز اولش سخته ولی بعدش به این روزا میخندی تو یه خانوم با یه قلب عاشقی نزار بیشتر از این خارت کنه تو بلند شو الان بیاد وابسته تر میشی بجنگ با دلت 

دغدغش فردا بود......شب مرد:(

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اشکال نداره بهتر توهم بذار خودش اقدام کنه مهریه ات بگیر تمام کامل طلاها پس نده بیکاری کسی که لیاقت ن ...

مهریه هیچی نداره که بده طلا هم هیچی برام نگرفتن جزیک حلقه وانگشتر نشان همین 😔😔

اخه سی سالمه الان طلاق بگیرم سخته برام دیر ازدواج کردم  چرا اینجوری بشه اخه😔😔

مگه همه زندگی ازدواجه ! بخدا مجردی خیلی ارزش بیشتری داره تا خودتو بندازی تو دردسری که فقط قراره پیرت کنه!

دغدغش فردا بود......شب مرد:(
مهریه هیچی از خودش نداره

تو هنوز باکره ای چیزی با ۷ ماه از دست ندادی تورو خدا با سرنوشت خودت بازی نکن من خودم کنارتم خواستی شماره میدم حرف بزنیم هر چقدر میخوای دردل کنی گریه کنی من هستم تا فراموشس کنی اصلا خودم واست شوهر خوب پیدا میکنم فقط توروخدا ولش کن عزت نفست خرج کسی نکن که بی لیاقته عزت نفس چیزیه که نابود بشه دیگه سخت ترمیم میشه بیا بخاطر خودت بیخیالش شو اون دختری میخواد مث خودش باشه تو ساده پاکی برای همون نمیخوادت 

ببخشید بی تربیتیم هست ولی سردی تو رابطه باهاش!

اخه وقتی میخواستیم رابطه برقرارکنه من همش ترس داشتم ونمیزاشتم اونجور که اون دوست داشت رابطه روبرقرارکنه اخه همش ترس داشتم بکارتمو نگیره بخاطرهمین اون ازین ترسا بدش میامد به من میگه توسردی احساس نداری