2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده شوهرم دیگه دوستم نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 1752 بازدید | 99 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه وقتی میخواستیم رابطه برقرارکنه من همش ترس داشتم ونمیزاشتم اونجور که اون دوست داشت رابطه روبرقرار ...

بکارت باید دخول باشه 

والا من نمیدونم بخدا عقدم هستیم در حد موچ و بغل بوده نه بیشتر رابطه نزدیکی نداشتیم الان اون یه شهر من شهر دیگم 

بعد از اینکه گفته طلاق رابطع نداشتین؟خو چرا نزاشتی 

راصیش کن رابطع داشته باشین اونحور که اون میخاد 

دغدغش فردا بود......شب مرد:(
نه برو دنبال دعا ونه چیزی ببین ایرادت کجا بوده چی باعث شده دلسرد بشه اگه الانم برگرده تا مشکل حل نشه ...

بیشتر از رابطه جنسیم ناراحت بود چون من همش ترس داشتم یعنی میگی برمیگرده اگه برگرده که رابطمو تقویت میکنم فقط برگرده

بکارت باید دخول باشه  والا من نمیدونم بخدا عقدم هستیم در حد موچ و بغل بوده نه بیشتر رابطه نزدی ...

نه دیگه تازه دوروزه که گفته طلاق اونم مال یه شهر دیگست الان رفته شهر خودشون اخرین بارگفت برم دیگه برنمیگردم اره کاش اونطور که اون میخواست راضیش میکردم حالا بنظزت باز برمیگرده که راضیش کنم

اون موقف معتاد ک بوده..در ضمن اونموقع اون شانس اورده و لو نرفته و الا اصلا کیس مناسبی برات نبوده چ ...

از اول میددنستم معتاد وبا اون شرایط بازم زنش شدم یعنی بهم گفته بود ترک کرده

از کجا بیارم این دعارو؟

آخه چرااا من تاپیک هاتو خوندم باهاش دو سالم دوست بودی منم با شوهرم دوست بودم دو سال بعد ازدواج یه مدت افتادیم به جون من حتی میگفت گول خوردم تو رو گرفتم خخخخخ امااا خدا وکیلی منم بی سیاستی و نادونی زیاد کردم صادق باش مثل خودم بگو چیکار کردی 

کاربریم از بهمن ۱۴۰۱ به دوستم قرض دهده بودم تاپیکاش برا من نیس راجبشون چیزی نمیدونم راجب عمل معده و.... الانم باهاش کات کردم کاربری جدیدشم ندارم ارش سوالتون بپرسم لطفا سوال نپرسین ازم مرسی