یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بکارت باید دخول باشه والا من نمیدونم بخدا عقدم هستیم در حد موچ و بغل بوده نه بیشتر رابطه نزدی ...
نه دیگه تازه دوروزه که گفته طلاق اونم مال یه شهر دیگست الان رفته شهر خودشون اخرین بارگفت برم دیگه برنمیگردم اره کاش اونطور که اون میخواست راضیش میکردم حالا بنظزت باز برمیگرده که راضیش کنم
آخه چرااا من تاپیک هاتو خوندم باهاش دو سالم دوست بودی منم با شوهرم دوست بودم دو سال بعد ازدواج یه مدت افتادیم به جون من حتی میگفت گول خوردم تو رو گرفتم خخخخخ امااا خدا وکیلی منم بی سیاستی و نادونی زیاد کردم صادق باش مثل خودم بگو چیکار کردی
کاربریم از بهمن ۱۴۰۱ به دوستم قرض دهده بودم تاپیکاش برا من نیس راجبشون چیزی نمیدونم راجب عمل معده و.... الانم باهاش کات کردم کاربری جدیدشم ندارم ارش سوالتون بپرسم لطفا سوال نپرسین ازم مرسی