2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده شوهرم دیگه دوستم نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 1752 بازدید | 99 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۰۰ تا سکه

قشنگم من ۱۰ سال عاشق یکی بودم باهاش همه جوره بودم اما جدا شدم از من دیگه بدتری چند ماه گریه زاری تموم میشه بخدا  ولش کن گلم بیخیالش شو حیف جوونی عمر اعتماد به نفسی که برای همچین ادمی خرج کنی تهش میبینی تو موندی روح شکسته تنها به خودت بیا خواهش میکنم 

ازدواج کردیم عقدیم اخه اول دوستم داشت

ببین به نظرم بذار طلاق بگیره مهریه ات بگیر اصلا فکر این نباش که تنها میشی اگر فک میکتی نمیتونی با چت مجازی بایکی حرف بزن تا بتونی این زمان بگذرونی البته بذار طلاقت داد بعد باز فردا دوقورت نیمش باقیه خیانت کردی بهت هیچی نمیرسه مجازی نه وابستگی داره نه کسی جدی مبگیره راحت جایگزین میکنی موقتی تا فراموش کنی

نمیخام نصیحتت کنم خودمم عاشقم منم مثل تو باهاش دوست بودم تازه عقد کردیم ولی بخدا این لیاقت تورو نداره لیاقت تو خیلی بیشتر از اینه شاید اولش سخت باشه ولی اینو بدون عشق ساده رها نمیشه چیزی که با دعا برگرده با دعام میره خیلی جوونی عاقلانه تصمیم بگیر نه ار رو دل دل احساسیه ولی عقل منطقیه ببین بحث یه روز دوروز زندگی نیست بحث یه عمره بخدا بری تو این زندگی پیر میشی 

دغدغش فردا بود......شب مرد:(
اولین باره شاید دارم میگم به طلاق فکر کن هم اعتیاد داشته هم خیانت کرده عکسشم فرستاده مادرش تایید کرد ...

چقدر صبرکنم بنظرت تومیگی زنگ میزنه باز بهم😔😔 چیزی هم نداره که مهریه بده اخه من فقط میخوام که برگرده فعلا نمیتونم به طلاق فکر کنم😔😔

چی بگم عزیزم تقدیر منم این بود😔😔

تقدیر تو بهتریناس بزار بره مطمئن باش بهترین چیزا منتظرته اونی که باید ناراحت باشه تو نیستی اونه که عشق تورو قلب تورو داره از دسد میده لیاقت میخاد داشتن عشق تو که اون نداره....

دغدغش فردا بود......شب مرد:(
نمیخام نصیحتت کنم خودمم عاشقم منم مثل تو باهاش دوست بودم تازه عقد کردیم ولی بخدا این لیاقت تورو ندار ...

اخه سی سالمه الان طلاق بگیرم سخته برام دیر ازدواج کردم  چرا اینجوری بشه اخه😔😔