2777
2789
عنوان

ازدواج یا دانشگاه

1808 بازدید | 50 پست

سلام دوستان. ی توضیح بدم. من 19 سالمه و دانشجو ام. من ی خواستگار خوب( البته به نظر مامانم خوب) برام پیدا شده. استاد دانشگاه تهرانه و حدود 10 سال ازم بزرگ تره. خوشگله و چشم سبز. بورسیه کشور خارج شده و کلی مهارت دیگ هم داره. ولی من میگم سنم کمه و میخوام درس بخونم. چون نمیشع هم درس خوند هم نامزد بود. چون وقت نمیشه. مادرم باهام مخالفت میکنه ک ن وقت میشه.اگ این مورد خوب و از دست بدی دیگ خواستگار خوب واست نمیاد. از طرفی من دوس دارم دانشگاه هم و تموم کنم و بعد کنکور بدم تا ی رشته بهتر قبول بشم. شاید بگین خب الان انصراف بده ولی خانوادم اجازه نمیدن میگن ن نمیشه. زبانم میرم و قران هم حفظ میکنم. به نظرتون من اشتباه میکنم ک میگم الان زوده واس ازدواج؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با هر کدوم فکر میکنی خوشحال تری اون راهو ادامه بده

کاربری برای دو نفره🥰 اگر کامنتام دور از ادب بود و کسی رو ناراحت کرد ممنون میشم بگید بهم. اگر دوست دارید بگید براتون دعا میخونم💙

ب نظرم راجب ازدواج با مردی ک نمیزاره درس بخونی یا تو جامعه شغل داشته باشی بیشتر فک کن چون حالا نخوایم بگیم همه ولی اکثر این مردا میخان زنشون محدود و ضعیف باشه در برابرش تا بتونن راحت تر کنترل کنن زنشون رو 

ما چقدر به سادگی نیاکان خودمان خندیدیم، روزی می ‌آید که آیندگان به خرافات ما خواھند خندید.                                                                                                                                 زندگی کردن نادر ترین اتفاق جهان هستی است،بیشتر مردم فقط وجود دارند،همین...                                                                                بعضی مواقع باید صدمه ببینی تا چیزی رو درک کنی زمین بخوری تا رشد کنی ببازی تا بدست بیاری چون بزرگترین درس های زندگی از طریق درد یاد داده میشن

چطوری تورش کردی کلک😂

من به شخصه هردوشو انتخاب میکنم تو هم وقتی شوهرت تحصیل کرده س خب با درس خوندنت هم مشکلی نداره ک اتفاقا شاید تشویقتم کنه

ولی باز برا اطمینان ازش بپرس ک چ نظری درمورد درس خوندنت داره

مورد خوبیه مادرت درست میگه اما باز عجله ای تصمیم نگیر اخلاقش مهم تر از همه چیزه!