2777
2789
عنوان

از خساست همسرم خسته ام

| مشاهده متن کامل بحث + 2562 بازدید | 112 پست
آره بنظرمن خوبه ،چون هم ماشین خوب دارن هم خونه،،،مگه آدم چند سال عمر می‌کنه ،میخاد ببشتر از این چیکا ...

بااین شرایطی که شما گفتین درسته

اما واسه ما که قسط داریم و میخوایم خونه و ماشین بخریم واقعا کمه

اللهم ارزقنا کربلا به حق زینب کبری(س) 💚عِمادَم،دنیام با تو عوض شد😊 تورو بادنیا عوض نمیکنم 😍😙       

بنظر من حتما باهاش حرف بزن اگه موقعیت بهتری داری بیخیالش شو خونواده همسر منم خسیس هستن اما همسر من ...

در مورد شخصیتش اطلاعی ندارم اصلا خی موقعیت اجتماعی خانواده من خیلی بهتره شرایط مالی ما هم از خانواده اونا بهتره نمیدونم دیگه‌. خودم حسی نسبت بهش ندارم فقط دلم میخواد همسر آینده ام که باهاش ازدواج میکنم منو همینقدر زیاد دوست داشته باشه حالا این بود یا یکی دیگه مهم نیست برام😐🤣

کاربر کلمپه کرمونی سابقم کلی دوست خوب پیدا کرده بودم همشون رو گم کردم😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پاشو دختر برو سر کار شاید ب غیرتش بر خرد  برم نخرد ب  پوشک بچه نداشتت غمت جیه چرا میشینی ک ...

کتاب نظام مهندسی میخوای؟...من دارم میتونم بهت قرض بدم چه رشته ای هستی

خاله ها برای سلامتی تو دلی ام یک صلوات میفرستین😍🙏

درکت میکنم متاسفانه خساست درمان نداره منم ازینا تو زندگیم داشتم

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

در مورد شخصیتش اطلاعی ندارم اصلا خی موقعیت اجتماعی خانواده من خیلی بهتره شرایط مالی ما هم از خانواده ...

پس مسائل دیگه هم‌هست

به هرحال خوشبخت باشی♥️

اللهم ارزقنا کربلا به حق زینب کبری(س) 💚عِمادَم،دنیام با تو عوض شد😊 تورو بادنیا عوض نمیکنم 😍😙       

ینی چی.یعنی بخاطرش ب خانوادت چی گفتی؟

اونا میگفتن اینا از لحاظ فرهنگی ب مانمیخورن واقعاهم توی زندگی حرف اونا بهم ثابت شد وهمسرم کاری کرد ک واقعا از خواستنش پشیمون بشم

از وقتی بر آورده نشدی...دیگه آرزو نکردم...
ی ماه

فعلا بچه نیار 

باید قلقشو بدست بیاری عزیزم

شاید از اون دسته افراد هست که نغییرمیکنن

منم همین کارو کردم ک ای کاش نمیکردم چقد گفتن نکن گوش نکردم چقد

اره خودمم مثلا خانواده ی ما مذهبیه وحتی جلوی نامحرم روسری هم در نمیارن اونوقت جاری هام با تاپ شلوارک مینشستن پیش شوهرم شوخی های زشت میکردن بعدم شوهرم میگفت ن اینا منظوری ندارن من خیلی بدم میاد از کاراشون بچم بزرگ تر شه ازش جدا میشم فرهنگشون اروپایی 

از وقتی بر آورده نشدی...دیگه آرزو نکردم...