2777
2789
عنوان

از خساست همسرم خسته ام

| مشاهده متن کامل بحث + 2562 بازدید | 112 پست
من نظرم گفتم چون شوهرمن بعدشش سال عوض نشدشایدشوهرایشون خوب بشن 

شما  خودت شاغلی ؟ 

اگر نیستی مثل من اشتبله کردی صبر کردی ادم بشه  ولش کن  منم ۷ ساله اسکول این اقام تازه شاگردیشم کردم  طلاهام و تمام هدیهای عروسی و هر چی داشتم تو حسابمم دادم بهش  گنده شد  زورگوتر شده  سرم خرده ب سنگ   میدونم باید برم سر کار فردا روزی تو خودم نمونم کاسه چکنم چ کنم بگیرم 

بدم مباد از گدایی کردن زنا از مردا یعنی جی 

من میدونم وطیفه مرداس و حکم شرع هست ولی مگر نمیبینیم دروه زمونه چطوره    خواهر جان  دیگه دنیا اینطور شده    چاره چیه 

من نظرم گفتم چون شوهرمن بعدشش سال عوض نشدشایدشوهرایشون خوب بشن 

اگر شاغلی ک نوش جونت کن حقوقتو  و اگر ته ک  سعی کن تو هم برا خودت صاحب درامد بشی       گور بابای این مردای  گدا صفتم کرده ک  شدن افت زندگی ما   😒

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر شاغلی ک نوش جونت کن حقوقتو  و اگر ته ک  سعی کن تو هم برا خودت صاحب درامد بشی   &n ...

نه من شاغل نیستم تویه شهرغریب بادوتابچه کوچیک راه به جایی ندارم برم سرکارطلاهامم فروختم دادمش یه بارنگفت دستت دردنکنه چندتیکشم به فنارفت فقط امیدم اینه بچه هام چون دخترن بزرگتربشن برم سرکاروگرنه طلاق بگیرم بچه هامومیده مامانش اونم که مادرواقعی نمیشه

نه من شاغل نیستم تویه شهرغریب بادوتابچه کوچیک راه به جایی ندارم برم سرکارطلاهامم فروختم دادمش یه بار ...

خواهرکم شرایطت مثل منه  ولی من مطمعنم ک بلاخره گلیممو از این اب گل الود میکشم بالا  تو اگر شده  خیاطی کنی دراندش خوبه  ما اقواممون برا یه مانتو شلوار سااااادهههه ساده ساده  ۶۰۰ میگیره میدوزه   یعنی ساده معنولی ها مدل دار ک دیگه ۹۰۰ و ۱ تومن 

اگر استعداد خیاطی داری یا میتونی واقعا برا خانه دارها خیلی خوبه ببین این خانونی ک میگم پیج زده کارش تمیزه دراندش زیاد شده   کارا میده دست شاگرداش   بخدا خونه ساخته از درامد خیاطیش تو شهر   من اصلا عرضه خیاطی هیچی استعداد صفر صفر  ندارم وگرنه درحا میرفتم پیشش   حیف ک خیاطی  صبرو ارامش میخواد و تمرکز و صد البته ک استعداد   بخدا اینقدر درامدش خوبه الان   خواهر شوهر من یک مدتی جواهر دوزی نیکرد برا یه ۵ سانت ساده نگین کاری دوخته بود ۵۰۰ گرفت  یعنی گمانم دو ساعتم ننشست پای دوختن  اینقدر کار هست ک ب سرمایه احتیاج نباشه فقط همت میخواد 

خواهرکم شرایطت مثل منه  ولی من مطمعنم ک بلاخره گلیممو از این اب گل الود میکشم بالا  تو اگر ...

من هیچ کاری نمیتونم بکنم نه سرمایه دارم نه کسی هست بچه هومونگه داره برم اموزش ببین

من هیچ کاری نمیتونم بکنم نه سرمایه دارم نه کسی هست بچه هومونگه داره برم اموزش ببین

ان شا الله  دخترت بزرگ تر میشه  وقتت ازادتر    الان بجه کوچیک داری حق داری    ولی نا امید نباش   از همین اموزشهای نتی شروع کن برا هر کاری ک فکر میکنی دوست داری  

ایتا ک ندارم ولی بگو شما نصب میکنم

عزیزم این گروه که میگم یه خانم دکتری هست که مسائل زناشویی رو کامل و واضح  یاد میده و اولش باید به ادمین هاش ویس بدی و بگی که متاهل هستی و مطمئن بشن خانمی و اقا نیستی چون همش تاکید دارن ویس هاشون رو نباید به کسی فرستاد میگن حق الناسه   بعد ادمین ها شما رو وارد گروهشون میکنن 

یه گروه کاملا مذهبی که توش ویس های خانم دکتر هست که کامل راجع به اقایون توضیح میدن و مسائل زناشویی رو یاد میدن 

به گفته ایشون بیشتر مشکل زندگی زیر سر اتاق خواب 

ایشون معتقدن با درست شدن را  ب ط ه میشه خیلی از  رفتارهای بد اقایون رو  درست کرد 

و حرفاشون مخصوص خانم هاس اقایون نباید بشنون 

واسه شنیدن هر ویس باید ۵ تا صلوات بفرستی  واسه امام زمان 

حالا اگه خواستی باید خصوصی بهم شماره ای که ایتا داری رو بفرستی تا اونجا 

لینک ادمین هارو برات بفرستم

الهی وربی من لی غیرک یاغیاث المستغیثین

عزیزم تازه اول راهی حتماااااا به خاطر سلامتیت و درست شدن مشکلت به مشاوره مراجعه کن

تورو خدا اشتباه من و تکرار نکن بعد ۱۸سال تحمل با دو تا فرشته ناز نه راه پس دارم نه راه پیش، امروز دندون خودته میتونی تحمل کنی، فرداکه مثل من بچت یک دندون خرابش بشه۱۰تا تو ۱۴سالگیش پول داشته باشه و نده دلت آتیش میگیره😔، حلقت و بفروشی و گوشی بخری و،،،،،،،، خساست بدتر میشه به مرور زمان حتما از مشاور کمک بگیر عزیززم