2777
2789
عنوان

از خساست همسرم خسته ام

| مشاهده متن کامل بحث + 2562 بازدید | 112 پست
من الان داشتم به شوهرم فکرمیکردم سریه موضوعی پریدبهم یهوچشمم افتادبه این تاپیک فهمیدم بدبخترازمن هم ...

نمیدونم چرا ب این حرفت فقط خندیدم

نمیدونم از بدبختی شنیدن این حرف خندیدم یا از حرص 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من خسیس نیست فکر میکنه تو الکی خرج تراشی میکنی باید با زبون منطق حرف هر چی که نقطه ضعفشه &nbs ...

خب شما میگی چجوری درخواست کنم؟

رو چ حسابی میگی خسیس نیست وقتی حاضر نیست خرج کنه

بازم درس خون بودی ک قبوب شدی

نه سال کنکورم هیچی زبان نخوندم دیپلم زبان داشتم از دوازده سال قبلش کلاس زبان میرفتم

کاربر کلمپه کرمونی سابقم کلی دوست خوب پیدا کرده بودم همشون رو گم کردم😭😭😭
عزیزم اشتباه میکنی شما میتونی با دلبری کرون و اکتیو بودن تو رابطه همسرت رو از این رو به اون رو کنی خ ...

همسرت نقطه ضعفش راب.طه بوده ولی همسر من واقعا این روش اثر نداره

مثل خودش رفتار کن شاید فهمید از کارش بدت میاد البته نمی دونم جواب بده یا نع ولی فکر کنم اینجوری میشه بهش فهموند مثلا برا خودش خرج میکنه الکی گیر بده که پولاتو الکی حروم کردی این جنسش خوب نیست یا اگه خرید خونه کرد مثلا گوشت خرید یا میوه گرفت الکی گیر بده هی سعی کن یه جوری شه خودش پول بده بهت بگه اصلا خودت برو خرید بعد تهش هی از اون پولایی که میگیری یه خورده واسه خودت پس انداز کن 

ولی به طور کلی تا خودت دستت توی جیب خودت نباشه راحت نمی شی سعی کن یه کاری حتی با حقوق کم گیر بیاری ولی دستت تو جیب خودت باشع اگرم با سرکار رفتنت مشکل داشت بگو پس خودت پول بده

ز چشم بد رخ خوب تو را خدا حفظ...   
چقدر تو نی نی سایت همه چی رو بزرگ میکنین درمورد گوشی که خیلی بی راه نگفته پول توجیبیم که بهت داده . ...

چرا فکر میکنی بزرگش کردم؟

این ک شوهرت داشته باشه و همش بگه ندارم بزرگ کردنه؟

این ک بتونه ی کاری رو برات انجام بده ولی اون کار رو نکنه

اینکه تو مجبور باشی نخری نپوشی 

اینکه بهت انگ بی درک بودن بزنه واسه ایینکه تو ازش هزار تومن نخوای وقعا بنظر شما بزرگ کردنه؟

همسرت نقطه ضعفش راب.طه بوده ولی همسر من واقعا این روش اثر نداره

نه عزیزم  هیچ میلی به رابطه نداشت من  کلی تلاش کردم تازه عروس بودم  هفته ای یه بارم نمی‌اومد سمتم تو همون ماه اول ازدواج

الهی وربی من لی غیرک یاغیاث المستغیثین
خب شما میگی چجوری درخواست کنم؟ رو چ حسابی میگی خسیس نیست وقتی حاضر نیست خرج کنه

به نظرم مثالهات  نمیتونه مهر تاییدی برخساست  باشه...البته نمیتونیم هم بگیم قطعا خسیس نیست...بسته به تکرار زیاد این مثالها تو زندگی داره...

نمیتونم بگم چطور بسته به رگ خواب همسرت داره من فقط گقتم  به خودتم  بیای شاید واقعا خسیس نباشه و اگه درخواست درست باشه اکی شه...

من خودم به همسرم میگم فلان چیزو خیلی نیاز دارم و به نیازم اطمینان دارم که چقدر مهمه اگه لازم بود دونه دونه دلایلشو  برات میگم ...برام بگیر بعد هم اگه نگرفت گله نمیکنم و اگه گرفت کلی خوشحال میشم و ذوق میکنم و از تشکر میکنم یه جوری بش القا میکنم وظیفت  نبوده و لطف کردی بم اونم خوشحال میشه حالا نمیگم  من خفنما!کلا اینم یه راه بود تو هم بش فکر کن اگه تا حالا این مسیرو  نرفتی و انتظار نداشته باش یه شبه جواب بگیری صبور باش

چرا فکر میکنی بزرگش کردم؟ این ک شوهرت داشته باشه و همش بگه ندارم بزرگ کردنه؟ این ک بتونه ی کاری رو ...

شما میتونی با این روش کاری کنه هر روز بیشتر عاشقت بشه برای خوشحالیت بیشتر سعی کنه 

الهی وربی من لی غیرک یاغیاث المستغیثین
نه به اون صورت یه بار که باز پدر و مادرم جواب منفی داده بودن اومد در خونه مون قبل اینکه زنگ بزنه منم ...

بنظر من حتما باهاش حرف بزن اگه موقعیت بهتری داری بیخیالش شو

خونواده همسر منم خسیس هستن اما همسر من خسیس نیست خیلی ولخرج بود من جمعش کردم اما خواهرشوهرم خسیسه

اینکه بگی خونوادش نمیذارن خرجت کنه دلیل قانع کننده ای نیست اگه شخصیت مستقل داشته باشه هیچوقت نمیتونن جلوی خرج‌کردنشو بگیرن

اللهم ارزقنا کربلا به حق زینب کبری(س) 💚عِمادَم،دنیام با تو عوض شد😊 تورو بادنیا عوض نمیکنم 😍😙       

درآمد پونزده تومن زیاده؟

آره بنظرمن خوبه ،چون هم ماشین خوب دارن هم خونه،،،مگه آدم چند سال عمر می‌کنه ،میخاد ببشتر از این چیکار کنه وقتی قسط وبدهی هم نداره ،میتونه بخوره بپوشه،یه میدارم جمع کنه مسافرت‌های داخلی هم بره.

.