2777
2789

تعطیلات بین ترم تموم شده و من باید برگردم براشروع ترم جدید

عاشق رشتمم و خیلی ذوق دارم و احساس خوشبختی میکنم

فقط این دورشدنه بعده۱۲٠روز دیدار۶روزه دلم بازتنگ شد🥺

شکرنور که اینقدر خوشبختم🕸️🍓

بزار من جات برم من عاشق استقلالم

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۷۸ ای هستی؟

دخترصورتی بزرگ شدی دیگه😅

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
بزار من جات برم من عاشق استقلالم

کاملا موافق حرفتم عزیزم 

منم به استقلال قشنگی رسیدم و لذت بخشه خیلی😍

ولی یجاهایی دلتنگی اذیت میکنه 

شکرنور که اینقدر خوشبختم🕸️🍓

دوری سخته ولی برای بدست آوردن بهترین ها باید بپذیریم✨

تاریخ دوباره تکرار خواهدشد 🖤🪐«یه عدد دانشجوی مهندسی 🥰 کاربری قبلیم تعلیق شد کاربری جدیدم اینه 💕تورک هستم♥️عاشق کتاب 🌖».تاریخ عضویت من در سایت=25/6/1402 آقایون لطفاً درخواست دوستی ندین
کاملا موافق حرفتم عزیزم  منم به استقلال قشنگی رسیدم و لذت بخشه خیلی😍 ولی یجاهایی دلتنگی اذیت ...

دلتنگیش بخاطر شروعشه کم کم عادت می‌کنی مخصوصا اگر کلا شخصیتت مستقل باشه

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
فیزیک

موفق باشید ❤️

تاریخ دوباره تکرار خواهدشد 🖤🪐«یه عدد دانشجوی مهندسی 🥰 کاربری قبلیم تعلیق شد کاربری جدیدم اینه 💕تورک هستم♥️عاشق کتاب 🌖».تاریخ عضویت من در سایت=25/6/1402 آقایون لطفاً درخواست دوستی ندین