2777
2789
عنوان

به همفکری تون نیاز دارم! مربی پرورشی بمونم یا برم آموزگاری؟

| مشاهده متن کامل بحث + 49473 بازدید | 138 پست
اتفاقاً الان اینقدر که رو پرورشی فشار هست روی آموزگاری نیست ،مثل زمان قبل نیست که پرورشی ها بیکار بو ...

برو آموزگار شو اگه میبینی میتونی مسئولیت قبول کنی چون سخت تره 

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پایه دوم و چهارم سخته

یکم در مورد خودم توضیح بدم «به نام خدا هستم، از بچگی بزرگ شدم، تو بیمارستان به دنیا اومدم، صادره از شهرمون، همونجا بزرگ شدم، چند سال سن دارم، بابام مَرد بود، تو دوران کودکیم بچه بودم، با رفیقام دوست شده بودم، به دوست داشتن علاقه دارم، قصد ازدواج نه دارم، بعضی شبها که می خوابم خواب می بینم، تو خونمون زندگی می کنیم، تا حالا نمردم و...»

بستگی به سابقه اتون داره اگه سال های اوایلید خب برید اموزگاری هم حوصلتون بیشتره هم لذت ببشتری میبرید ولی خب اگه نزدیک بازنشستگی هستید خب برای حقوق بازنشتگی هم شده بمونید چون و اینم در نظر بگیرید که حدود ۱۲۰۰ حذف میشه از حکمتون که اگه نزدیک بازنشستگی باشید روی حکم بازنشستگی هم تاثیر داره 

واقعا من ی زمان آموزش پرورش بودمورییس ابتدایی میومد می‌گفت اینارو ولش کن فقطط کلاس امام زمان ...

بله بله همینه ولی متاسفانه ارزش های دینی راهم درست آموزش نمیدن فقط دیدگاههای خودشون رو ترویج می کنند

من یه مدرسه بودم که به مدیر گفتم یلدا جشن بگیرید اما قبول نمی کرد میگفت اداره اینارو از ما نمیخواد

بستگی به سابقه اتون داره اگه سال های اوایلید خب برید اموزگاری هم حوصلتون بیشتره هم لذت ببشتری میبرید ...

سال دوم هستم ، ولی تأثیری توی حقوق نداده تقریبا حقوقش یکی هست شاید ۲۰۰_۳۰۰اموزگاری بیشتر باشه

سال دوم هستم ، ولی تأثیری توی حقوق نداده تقریبا حقوقش یکی هست شاید ۲۰۰_۳۰۰اموزگاری بیشتر باشه

نه اینطور نیست حق معاونت الان ۱۲۰۰، ۱۳۰۰ حدوداچک‌کنید حکمتون رو حقوق معااونت هم قطعا ببشتره 

عزیزم دوره حسابداری چیزی بری راحت تر استخدام میشیا شرط سنی استخدامیا رو هم چک کن😘

اره شرط سن استخدامی رو هم میدونم ولی تنها به معلمی فکر نمیکنم، هرجایی دیگه بشه میخوام برم سر کار🥲🤕🤕