2777
2789
عنوان

به همفکری تون نیاز دارم! مربی پرورشی بمونم یا برم آموزگاری؟

| مشاهده متن کامل بحث + 49514 بازدید | 138 پست
اره شرط سن استخدامی رو هم میدونم ولی تنها به معلمی فکر نمیکنم، هرجایی دیگه بشه میخوام برم سر کار🥲🤕 ...

دوره حسابداری مربی مهد و اینا رو ببین استخدامت زودتره اپراتور لیزرم میتونی بشی اینا درآمد دارن بازم ببین چی دوست داری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اینطور نیست حق معاونت الان ۱۲۰۰، ۱۳۰۰ حدوداچک‌کنید حکمتون رو حقوق معااونت هم قطعا ببشتره 

من مربی ام‌ نه معاون , بحث من حقوقش نیست فقط احساس لذتی نمیکنم

ترجیح میدم یک میلیون کمتر بگیرم ولی لذت ببرم از کارم

اصلا وقت نمیشه چیزی که خودت مدنظرته اجرا کنی،همه چی شده عکس و گزارش

پس تقصیر خودشونه دیگه من ذهنیتم چیز دیگه بود اگر عکس گزارش ندی چی میشه؟

انشاءا... به هرچی میخواهین برسین
دوره حسابداری مربی مهد و اینا رو ببین استخدامت زودتره اپراتور لیزرم میتونی بشی اینا درآمد دارن بازم ...

چشم مرسی یه دنیا ممنون راهنمایی کردی عزیزم، انشالله بهترینا نصیبت بشه😍😍😍😍😍

چشم مرسی یه دنیا ممنون راهنمایی کردی عزیزم، انشالله بهترینا نصیبت بشه😍😍😍😍😍

خواهش میکنم عزیزم جهاد دانشگاهی کلی دوره داره چک کن ببین کدوم با شرایطتت میخونه😘ثبت نام کن 

من مربی ام‌ نه معاون , بحث من حقوقش نیست فقط احساس لذتی نمیکنم ترجیح میدم یک میلیون کمتر بگیرم ولی ...

خب عزیزم منتظر تایید کسی نباشید و کاری بکنید که ببشتر دویت دارید راجب پایه هم یه بررسی روی کتب میتونید بکنید ببینید کدوم براتون راحت تره تدریسش ، شاید بقیه بگن یه پایه سخته ولی برای شما راحت باشه