2777
2789
عنوان

به همفکری تون نیاز دارم! مربی پرورشی بمونم یا برم آموزگاری؟

| مشاهده متن کامل بحث + 49492 بازدید | 138 پست

من تجربه شو دارم 

کلاس داری عشقه عشق 

ولی خوب سخت تره کار بیشتری داره 

واقعا مربی پرورشی بودن آدمو راضی نمیکنه 

امکانات مدارس اینقدر کمه که عملا هیچ کار نمیشه کرد 

نه یه جشن درست میشه گرفت 

نه میشه یه گروه سرود خوب داشت هیچی به هیچی 

کلا هم که اداره پرورشی رو در بعد مذهبی خلاصه کرده و به ابعاد دیگه بی اعتنایی می‌کنه 

پس بهتره بری کلاس حداقل آزادی عمل و حیطه کاری مشخص داری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا؟

کارت راحت تره 

ابتدایی اونم پایه دوم به زبون آسونه 

هزار تا دردسر داره 

اگه می تونی از پرورشی برو آموزشی یا اجرایی 

یا مربی بهداشتی مشاوری چیزی 

یا حتی بری کانون پرورشی  یا پژوهشسرا خیلی برات بهتره 

آموزگاری واقعا به نظرم کار سختیه 

من 29سالمه میخوام برم مرداد ثبت نام علوم تربیتی دانشگاه پیام نور، بنظرت برام امیدی هست یه روزی برم س ...

عزیزم دوره حسابداری چیزی بری راحت تر استخدام میشیا شرط سنی استخدامیا رو هم چک کن😘

اتفاقا شما باید چیزایی که اونا یاد نمیدن رو ساپورت کنین بنظرم رسالت شما همینه 

نگا کنین ما اینهمه رفتیم مدرسه راجب خیلی از مسایل زندگی اگر بهم میگفتن برام خیلی مفیدتر بود 

انشاءا... به هرچی میخواهین برسین
کارت راحت تره  ابتدایی اونم پایه دوم به زبون آسونه  هزار تا دردسر داره  اگه می تون ...

اتفاقاً الان اینقدر که رو پرورشی فشار هست روی آموزگاری نیست ،مثل زمان قبل نیست که پرورشی ها بیکار بودن هرروز یه بخشنامه داری که باید اجرا بشه 

من تجربه شو دارم  کلاس داری عشقه عشق  ولی خوب سخت تره کار بیشتری داره  واقعا مربی ...

واقعا من ی زمان آموزش پرورش بودمورییس ابتدایی میومد می‌گفت اینارو ولش کن فقطط کلاس امام زمان بذار براشون😶

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼