هستی_میم مدیر عضویت: 1401/11/19 تعداد پست: 1332 عنوان نظرتون رو راجع به این فرش میگید ؟ | مشاهده متن کامل بحث + 6554 بازدید | 116 پست برای انتخاب فرش جهیزیه موندم رنگ سورمه لی بردارم یا روشن .... 1401/11/24 | 19:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
narsisii عضویت: 1396/07/20 تعداد پست: 2293 بله متاسفانه سایه روشنم دیده میشه ازیه طرف اصلا خیلی روشن دیده میشه😢 فرشای منم از اینه.خیلی اذیتم مبکنه سایه روشن میندازه.اون همه پولم رفت رو هوا 🌱تا میتونید نَفَهمید ، فَهمیدَن دَرد دارِه :(:💠💔
گیسو_کمند_ عضویت: 1398/03/07 تعداد پست: 32255 عکسی که گذاشتی من خوشم اومد با اینکه روشن و خلوت میپسندم
panizche عضویت: 1398/02/17 تعداد پست: 4395 روشن خیلی قشنگتره خونه رو هم دلنشین تر نشون میده زنداداشم سرمه ای خرید یکم خونه ش انگار دلگیر شده من رنگ کرم خریدم ولی رنگ فیلی هم خیلی قشنگه خواهشا عقده ای ها ریپلای نکنن حوصله بگو مگو ندارم مرسی اه
۱۳پ عضویت: 1398/05/23 تعداد پست: 11555 سرچکن تو نت باغ گل فیلی خیلی قشنگه من میخواستم بگیرم ولی خب جدا شدم چون خیلی خوشم اوم ... از كدوم كارخونه ؟
6haana عضویت: 1398/08/22 تعداد پست: 837 اینو یکی از دوستام گرفته زمینه فیلی خیلی خوشگله Death to Israel.از نام تو،از مکتب تو،از زائران و عاشقان تو ،می ترسند واهمه دارند...بترسند چرا که اکنون با صدها قاسم
عشق،جان عضویت: 1399/11/26 تعداد پست: 8292 فرشای منم از اینه.خیلی اذیتم مبکنه سایه روشن میندازه .اون همه پولم رفت رو هوا خوشگله که 😐چرا دوسش نداری؟
6haana عضویت: 1398/08/22 تعداد پست: 837 فرشای منم از اینه.خیلی اذیتم مبکنه سایه روشن میندازه .اون همه پولم رفت رو هوا سآیه روشن بندازه اشکالی نداره که فرش من طلاکوب نداره ولی سایه روشن میندازه و یکم طرح وینتیج میزنه Death to Israel.از نام تو،از مکتب تو،از زائران و عاشقان تو ،می ترسند واهمه دارند...بترسند چرا که اکنون با صدها قاسم
narsisii عضویت: 1396/07/20 تعداد پست: 2293 خوشگله که 😐چرا دوسش نداری؟ خوشگله.ولی سایه روشن میندازه.فک کن اینور رو مبل نشستی اون یکی فرشت اصلامعلوم نیس.ازبس که روشنه.بعد جابه جا که میشی مدل فرشت معلوم میشه 🌱تا میتونید نَفَهمید ، فَهمیدَن دَرد دارِه :(:💠💔
6haana عضویت: 1398/08/22 تعداد پست: 837 اینو یکی از دوستام گرفته زمینه فیلی خیلی خوشگله ازش پرسیدم کدوم شرکت گفت سورن شایدم منظورش سورنا بوده ولی عکس نتیشو هر چقدر سرچ کردم پیدا نکردم Death to Israel.از نام تو،از مکتب تو،از زائران و عاشقان تو ،می ترسند واهمه دارند...بترسند چرا که اکنون با صدها قاسم
عشق،جان عضویت: 1399/11/26 تعداد پست: 8292 خوشگله.ولی سایه روشن میندازه.فک کن اینور رو مبل نشستی اون یکی فرشت اصلامعلوم نیس.ازبس که روشنه ... اره 😂برا منم اینجوریه ولی من از سمت سایه روشنش دوستش دارم فرشمو🤦♀️
narsisii عضویت: 1396/07/20 تعداد پست: 2293 سآیه روشن بندازه اشکالی نداره که فرش من طلاکوب نداره ولی سایه روشن میندازه و یکم طرح وینتیج م ... اخه یجوری دیده میشهباید بری روی فرش تا طرحش دیده بشه.خوشم نمیاد🙁 🌱تا میتونید نَفَهمید ، فَهمیدَن دَرد دارِه :(:💠💔
narsisii عضویت: 1396/07/20 تعداد پست: 2293 اره 😂برا منم اینجوریه ولی من از سمت سایه روشنش دوستش دارم فرشمو🤦♀️ نه حالا من بدم میاد.حالا ازشانسم واسه خرید اینا خیلی باهمسرم کلنجار رفتم.حالا که میبینم اینطوریه اصلا بهش نمیگم.همش میگم فرشام عالین😅 🌱تا میتونید نَفَهمید ، فَهمیدَن دَرد دارِه :(:💠💔
6haana عضویت: 1398/08/22 تعداد پست: 837 اخه یجوری دیده میشه باید بری روی فرش تا طرحش دیده بشه.خوشم نمیاد🙁 آره فرش منم اینطوره از دور سفیده تا نزدیکش میشی رنگ زمینه نوک مدادیش مشخص میشه ولی من دوست دارمالبته فرش من ۸ رنگ داره Death to Israel.از نام تو،از مکتب تو،از زائران و عاشقان تو ،می ترسند واهمه دارند...بترسند چرا که اکنون با صدها قاسم
عشق،جان عضویت: 1399/11/26 تعداد پست: 8292 نه حالا من بدم میاد.حالا ازشانسم واسه خرید اینا خیلی باهمسرم کلنجار رفتم.حالا که میبینم اینطوریه اصل ... مبارکت باشه😁من کلا از طرح فرشم خوشم نمیاد از سمت سایه میندازه دوسش دارم فقط🤕🤦♀️🤦♀️
narsisii عضویت: 1396/07/20 تعداد پست: 2293 آره فرش منم اینطوره از دور سفیده تا نزدیکش میشی رنگ زمینه نوک مدادیش مشخص میشه ولی من دوست دا ... برامنم رنگش زیاده ولی درکل دوسش ندادم 🌱تا میتونید نَفَهمید ، فَهمیدَن دَرد دارِه :(:💠💔