2777
2789

سورمه ای از مد افتادههههههه 

روشن بردار خونه رو دلنشین تر و بزرگ تر و روشن تر نشون میده

وسایلاتم جلوه زیباتری میگیرن 

هارمونی رنگا خیلی مهمه 

فرق زیادی بین سورمه ای و روشن هست 

بقیه چیزات چه رنگین؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روشن برداري بيچاره ميشي من اين اشتباهو كردم الان سالي سه بار ميشورمش بازم چركه مرتب دستمال به دستم ب ...

من روفرشی انداختم تمام فرشامو به جز اتاق خوابا..با بچه کوچیک که نمیشه

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
این فرش و مبل منه تازه گرفتم منم اومدم خونه واسه هرجفتش پشیمون شدم😆😆

نگو مبلات ترند شدن الان خیلیم خوشکلن فقط باید با کوسن های رنگ و طرح دار بهشون جون بدی 

یه رنگی رو مد نظرت بگیر بعد تو هارمونی ها و طرحای مختلف کوسن بده درست کنن برات 

و همچنین اکسسوری ها خیلییییی فضا رو خوشکل میکنن 

قرمز و دیگر هیچ

(متاسفانه) امروزه در حوزه علمیه، دروس اخلاقیِ عملی و سیروسلوک الی الله و عرفانِ شهودی،بطورکلی ترک شده است.  (درحالیکه) آنچه (در حوزه) باید مهم باشد تربیت طلاب به تزکیه وتهذیبِ اخلاقِ عملی وعرفان شهودی است که ماراآشنابحقیقت اسلام میکندوانسانیت رابمامینمایاند.دورانی ک حقیر،نجف تحصیل میکردم نه تنها این دروس طالب نداشت بلکه منع میشد.درس اخلاق نبود،تفسیر وبیان معارف نبود،مطرود وممنوع بود،فقط جمال الدین گلپایگانی بودوبس،اوهم وقتی به نماز می آمدعبا برسرمیکشیدوازعارف بودن اوکسی خبرنداشت وگرنه اوراازنجف بیرون میکردند.بعضی از کتابفروشها که خرید و فروش کتب فلسفه را به نظر برخی مراجع حرام میدانستند کتابِ اسفارملاصدرا رابا انبر برمیداشتند تا دستشان نجس نشود! خدامیدانددرمدت اقامت درنجف،مورداصابت چه تهمتها بودیم و تحمل چه مشکلاتی نمودیم و باچه مرارتها و تلخیهای حقیقی روبرو بودیم.امید میرفت بعدانقلاب درحوزه برای تدریس اخلاقِ عملی ومعارفِ شهودی تاسیساتی نوین برپاشود آنهم نشد! بعدانقلاب، حقیر کتاب لب الباب درسیروسلوک رانوشتم(باموضوع عرفان وسیروسلوک). روزی ازحوزه آمدندوگفتندشما۲کتاب دیگربنویسیدیکی مختصرترازلب اللباب ویکی مشروحتروعمیقتر،تابرای طلاب تدریس شود، گفتم منعی نیست ولی خواندن این کتابهاتااندازه ای مفیداست ن بتمام معنا؛ آنچه جان حوزه هارا زنده میکندوروح اسلام رازنده مینمایدتدریس حکمتِ عملی وتربیت طلاب به عرفان شهودی است ک بنیاداولیه نفوس راتغییر میدهد وآنان رابه طهارت واقعی وحقیقی میکشاندواگرحوزه اینطورشود حاکمانی تربیت میشوندکه مثل دستپروردگان حقیقی رسول و حواریینِ امیرالمومنین علیهم السلام میشوندوقادرندباطهارت ونفس زکیه تاثیر بسیارعمیق درمردم کشورودنیا بگذارندوبه اسلام واقعی سوق دهند.پس ازمدتی جواب آمد که اخلاق وعرفان عملی مرز ندارد ک دسته بندی و تدریس شود!امااین جواب کامل نیس زیراهمانطورکه فقه و اصول و عربی مرزدارد،عرفانِ عملی واخلاقِ شهودی هم مرزداردوبایددنبال اهل خبره ش رفت وبدین بهانه حوزه راازین علوم خطیره ک حکم اساس وبنیان را دارندتهی وخالی نگذاشت.باذکراین مطالب علت اختفای علامه طباطباییهاووگلپایگانیهامشهودمیشودحتی بعدِانقلاب...(بخشی از کتاب روح مجرد اثرعلامه طهرانی رحمه الله)

نگو مبلات ترند شدن الان خیلیم خوشکلن فقط باید با کوسن های رنگ و طرح دار بهشون جون بدی  یه رنگی ...

مرسی از نظر شما عزیزم😘 راستش آره باید یکم جون بگیره فضا اما چون فعلا خونه جدیدم در حال ساخته منتظرم تحویل بدن بعد یقیشو اوکی کنم. بنظرتون قاب های روی دیوار که الان مد شده قشنگن برای کار روی دیوار؟

مرسی از نظر شما عزیزم😘 راستش آره باید یکم جون بگیره فضا اما چون فعلا خونه جدیدم در حال ساخته منتظرم ...

نمیدونم‌ کدومارو میگی ولی اره قاب خیلی تاثیر داره 

فقط حواست باشه شلوغ نکنی خونه رو 

سلام از فرشتون راضی هستین ؟ 🙏🙏

سلام

ما فرشمون رو اسفند ۱۴۰۰ گرفتیم پرزدهی که داشت من مشکلی باهاش ندارم الان کمتر شده 

بعد یکی دیگه فروردین امسال گرفتيم ۱ میل از خواب نخ کم شده بود..یعنی نازک تر شده بود..ولی پرز دهی نداره و جنس نخ خواب از پنبه اکریلیک تبدیل شده به ۱۰۰ درصد آکریلیک 

و رنگ زمینه فرش تیره تر شده...

فرش های سری اول که گرفتيم نرمتره این جدیده به نرمی قبلی نیست چون دیگه توش پنبه کار نشده و البته ديگه پرز دهی هم نداره 

من طرحشو دوست دارم

ولی قبل خرید حتما مطمئن بشید نمونه ایی که دارید می‌بینید همونی باشه که براتون ارسال میکنن 

پشت فرش شناسنامه داره اونو حتما ببینید و اندازه نخ خواب و جنس تار و پود قید شده 

ما ۱۲۰۰ شانه گل برجسته گرفتیم سری اولش ۱+۷ بود 

سری دوم شده بود ۱+۶  یعنی از کار زده بودن تا صرفه اقتصادی داشته باشه براشون 

من ديگه خودم از شرکت یلدای کویر کاشان خرید نمی‌کنم 

حتما قبلش تحقیق کنید 

Death to Israel.از نام تو،از مکتب تو،از زائران و عاشقان تو ،می ترسند واهمه دارند...بترسند چرا که اکنون با صدها قاسم