2777
2789
عنوان

بستن شکم بعد از زایمان

2597 بازدید | 33 پست

من دیروز بخیه هام رو کشیدم، دکترم اجازه داد شکم بند ببندم گفت روی زخم رو نباید ببندم و باید هوا بخوره بهش 

شما تا چند وقت بعد زایمان شکمتون رو بستید و روزی چند ساعت؟؟؟ 

ما دانه های طوفان دیده ایم به هر جا رسیم سبز خواهیم شد... 🌱کابری چهارم 😐💔

من نبستم 

تمام مرده شویان راضی به مردن مردم هستند!!!😔 زندگی یک اثر هنریست نه، یک مسئله ریاضی بهش فکر نکن ازش لذت ببر🤩🤩یاد سهراب بخیر..!     آن سپهری که تا لحظه خاموشی گفت    تومرا یاد کنی یا نکنی.      باورت گر بشود گر نشود.   حرفی نیست.   اما نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ده روز بعد زایمان و دائم گن تنم بود...  تاسه ماهگی شکمم کامل تخت شده بود،  بعدش از افت فشار و قند دائم شیرینی میخوردم چاق شدم کلا

وصیت من به شما:  همیشه قبل از سوال پرسیدن از کسی اول به خودتون بگین به من چه😑 تا بعدش بهتون نگن بتوچه! 🤨  اگر بعضی ها این وقت و انرژی که برای دخالت تو زندگی دیگران صرف میکنن و برای  علایق و تفریح و زندگی خودشون بزارن بخدا همه خوشبختن.        خواهش میکنم برای اینکه کسب و کارم اینبار رونق بگیره و دیگه ضـرر مالــی نکنم یه صلوات بفرست😥

یکی از اقوم از همون بدو کشیدن بخیه گن و تنش کرد و میگفت اصلا هم اذیتش نمیکرده و واقعا با دوتا بچه شکمش کاملا تخت شده،  پشیمونم کاش منم همونروز تن میکردم

وصیت من به شما:  همیشه قبل از سوال پرسیدن از کسی اول به خودتون بگین به من چه😑 تا بعدش بهتون نگن بتوچه! 🤨  اگر بعضی ها این وقت و انرژی که برای دخالت تو زندگی دیگران صرف میکنن و برای  علایق و تفریح و زندگی خودشون بزارن بخدا همه خوشبختن.        خواهش میکنم برای اینکه کسب و کارم اینبار رونق بگیره و دیگه ضـرر مالــی نکنم یه صلوات بفرست😥
وااای چجوری راه میرفتی درد نداشتی

درد که داشتم ولی زیاد تاثیری نداره فقط حس خفگی به آدم دست میده من راحت نبودم

تمام مرده شویان راضی به مردن مردم هستند!!!😔 زندگی یک اثر هنریست نه، یک مسئله ریاضی بهش فکر نکن ازش لذت ببر🤩🤩یاد سهراب بخیر..!     آن سپهری که تا لحظه خاموشی گفت    تومرا یاد کنی یا نکنی.      باورت گر بشود گر نشود.   حرفی نیست.   اما نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست
یکم از تجربه طبیعی بگو  من لاغر اندامم .و وزنم ۵۵ قدم ۱۶۷  احساس میکنم تو خودم نمیبینم ط ...

من ۴۵ کیلو بودم تا اخر بارداری شاید ۵۵کیلو شدم دردش فقط چندساعت بعد انقدر راحت میشی ک باورت نمیشه