2777
2789
عنوان

بستن شکم بعد از زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 2598 بازدید | 33 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره دقیقا این حس خفگی رو منم داشتم خیلی اذیت کنندست

ولی الان شکم ندارم همش آب شد انقدر که تو این یه سال و نیم دنبال دخترم بدو بدو کردم

تمام مرده شویان راضی به مردن مردم هستند!!!😔 زندگی یک اثر هنریست نه، یک مسئله ریاضی بهش فکر نکن ازش لذت ببر🤩🤩یاد سهراب بخیر..!     آن سپهری که تا لحظه خاموشی گفت    تومرا یاد کنی یا نکنی.      باورت گر بشود گر نشود.   حرفی نیست.   اما نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست
آره کشیدن بخیه درد نداره منم کشیدم اصلا درد نداشت، بعدش باید کرم ترمیم بزنی که اصلا جای بخیه کامل صا ...

من بخیه هم نکشیدم  

تمام مرده شویان راضی به مردن مردم هستند!!!😔 زندگی یک اثر هنریست نه، یک مسئله ریاضی بهش فکر نکن ازش لذت ببر🤩🤩یاد سهراب بخیر..!     آن سپهری که تا لحظه خاموشی گفت    تومرا یاد کنی یا نکنی.      باورت گر بشود گر نشود.   حرفی نیست.   اما نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست
ولی الان شکم ندارم همش آب شد انقدر که تو این یه سال و نیم دنبال دخترم بدو بدو کردم

خدا حفظش کنه عزیزم، آره والا😂😂

دختر منم هم سن دختر شماست

ای عشق همه بهانه از توست....
خدا حفظش کنه عزیزم، آره والا😂😂 دختر منم هم سن دختر شماست

مرسی گلم انشالله دختر شماهم همیشه سلامت باشه

پس نخها چی شدن؟

نه ببین از این نخ ها بود که جذب میشن، خودشون جذب شدن