2777
2789
عنوان

درد زایمان یا درد کاذب

| مشاهده متن کامل بحث + 1657 بازدید | 56 پست
من ودخترمم فروردینی هستیم    

الهی😍 بچه های من که هیچ کدوم فروردینی نشدن پسرم ابان ماهی و دختر توراهیم اسفندی😁

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداحفظشون کنه عزیزم

سلامت باشی عزیزدلم❤️

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰

سلام استارتر چی شد درداتون کاذب بود یا به سلامتی زایمان کردین ؟

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نه دینم!!!      👈 🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼 بانو جان!  وقتی یزیدیان برای تحقیر زینب (سلام الله علیها ) رو بند او را برمیدارند بدان که تنها یزیدیان بیحجابی را برای تو میخواهند و « بی حجابی تحقیریست از سوی دشمن »                                  به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸ دوره، دوره آخرالزمانه هااااا. حواستون به اعمالتون باشه  هیچکس نگه به من چه به تو چه ،ما همه به هم ربط داریم مواظب خودتون و دیگران باشین  مواظب باشین پای قول و قراری که با خدا بستین بمونین خودتونو پیدا کنین امام زمان بشناسین وجود ایشون همه ی هدف و زندگیه ماست چیزیه که براش به دنیا اومدیم ما با هم دیگه باید باشیم تا ظهور اتفاق بیوفته زندگی کردن و عشق و حالش نهایتا در بهترین حالت ۸۰ سال باشه واقعا ارزششو نداره ارزش خودتو پایین بیاری تا اخر راهت 💚💚💚

سلام استارتر چی شد درداتون کاذب بود یا به سلامتی زایمان کردین ؟

سلام عزیزدلم نه خداروشکر تا ۱۲ ظهر درد داشتم و فاصله بین دردهام به دو دقیقه دو دقیقه رسید تا رفتم معاینه دیدن ۹فینگ باز بودم دیگه سریع بردنم وبیست دقیقه به یک زاسمان کردم خداروشکر... برش نخوردم چون فول بودم فقط چندتا بخیه زد واسه تنگی

جااااانم جان هزارماشاءالله الهی که درپناه خدا و زیر سایه پدرومادر باشن هر دوتا گلت ان شاءالله تنشون ...

سلام نازنین عزیزم من زایمان کردم چند دفعه اسمتو اوردم موقع دردهام❤️

سلام عزیزدلم نه خداروشکر تا ۱۲ ظهر درد داشتم و فاصله بین دردهام به دو دقیقه دو دقیقه رسید تا رفتم مع ...

وای عزیزم به دنیا اومد ؟ خداروشکر به سلامتی باشه عزیزم قدمش پر خیر و برکت دردا چطور بود خیلی وحشتناک ؟ چه خوب که نبریدن عزیزم اسم فسقلی چی هست به سلامتی 

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نه دینم!!!      👈 🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼 بانو جان!  وقتی یزیدیان برای تحقیر زینب (سلام الله علیها ) رو بند او را برمیدارند بدان که تنها یزیدیان بیحجابی را برای تو میخواهند و « بی حجابی تحقیریست از سوی دشمن »                                  به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸ دوره، دوره آخرالزمانه هااااا. حواستون به اعمالتون باشه  هیچکس نگه به من چه به تو چه ،ما همه به هم ربط داریم مواظب خودتون و دیگران باشین  مواظب باشین پای قول و قراری که با خدا بستین بمونین خودتونو پیدا کنین امام زمان بشناسین وجود ایشون همه ی هدف و زندگیه ماست چیزیه که براش به دنیا اومدیم ما با هم دیگه باید باشیم تا ظهور اتفاق بیوفته زندگی کردن و عشق و حالش نهایتا در بهترین حالت ۸۰ سال باشه واقعا ارزششو نداره ارزش خودتو پایین بیاری تا اخر راهت 💚💚💚

آخیش چه خوب راحت شدین دیگه دعا کنین منم دردم خودش بیاد و زیاد طول نکشه و قابل تحمل باشه برام 

سلام نازنین عزیزم من زایمان کردم چند دفعه اسمتو اوردم موقع دردهام❤️

سلام عزیییییزم ای خداااا مبارکت باشه دختر 😍😍😍چقدر خوشحالم کردی بااین خبر بالاخره فرشته تو بغل گرفتی گلم خیلی خیلی خیلی مبارکه❤️ان شاءالله عمرطولانی با سلامتی و عاقبت بخیری داشته باشه درپناه خدای بزرگ و زیر سایه پدرو مادر بزرگ بشه عزیزم🙏🌹❤💚

ای خدا یادت بود عزیزم؟ بخدا بغضم گرفت نمیدونم چیبگم خیلی ازت ممنونم بینهایت برام ارزش داره ازخدا میخوام با قدم این کوچولو،برکت سفرت چندین برابر بشه،شادیهات چندین برابر بشه، گره ای اگه داری باز بشه،زندگی برات خیلی لذتبخش بشه عزیزم و خیلی خیلی ازت ممنونم🙏🌹❤️💚😘

وای عزیزم به دنیا اومد ؟ خداروشکر به سلامتی باشه عزیزم قدمش پر خیر و برکت دردا چطور بود خیلی وحشتناک ...

اره عزیزم همون دیروز زایمان کردم... مثل درد پریودی به مراتب شدیدتر خداروشکر خدا خیلی کمکم کرد♥️ عزیزدلم ممنون

آخیش چه خوب راحت شدین دیگه دعا کنین منم دردم خودش بیاد و زیاد طول نکشه و قابل تحمل باشه برام 

انشالله عزیردلم سعی کن بیشتر درداتو توخونه بکشی من فقط یک بار معاینه شدم و رفتم اتاق زایمان دفعه دوم هم که دست کرد کیسه ابو پاره کرد و بعدش زایمان کردم..

سلام عزیییییزم ای خداااا مبارکت باشه دختر 😍😍😍چقدر خوشحالم کردی بااین خبر بالاخره فرشته تو بغل گرف ...

قربونت برم مهربونم اره عزیزم یادم بود... دوستم‌گفته بود وقتی صدا گریه بچه رو میشنوی دعاکن و براورده میشه وقتی زایمان کردم نگاه دخترم میکردم واسمتو گفتم موقع دردهام هم یادم بود خدا حاجت دلتو بهت بده عزیزدلم♥️♥️♥️

عزیزم خیلی خوشحال شدم قدمش ان شاالله مبارک باشه براتون میدونستم موقعشه خداروشکرکه زایمان راحتی داشتی ...

قربون محبتت عزیردلم ممنون 🌹😘