2777
2789
عنوان

درد زایمان یا درد کاذب

| مشاهده متن کامل بحث + 1620 بازدید | 55 پست
یه رب دیگه باز دردم گرفت حتما میرم دوش میگیرم

کمرت هم درد داره یا فقط شکمته؟ 

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
عزیردلم حتما موقع زایمان اسمت یادم میمونه اگه دردام مداوم بود اسماتون رو کف دستم مینویسم یادم نره ❤️ ...

بامحبت شمایی گلم ازت ممنونم چه احساس خوبی بهم دادی😍🙏🌹❤️ خیلی دعات میکنم الهی که نی نی نازتو زودی بغل بگیری

فرشته کوچولومون دختره یا پسر؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کمرت هم درد داره یا فقط شکمته؟ 

نه عین درد پریودی الانم دوبار گرفت ول کرد اما نی نیم یه تکون خورد میگن نباید تکون بخوره 

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
نه عین درد پریودی الانم دوبار گرفت ول کرد اما نی نیم یه تکون خورد میگن نباید تکون بخوره 

فک میکنم درد کاذب باشه 

چون درد زایمان یه سفتی و گرفتگی هم تو شکم حس میکنی 

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
بامحبت شمایی گلم ازت ممنونم چه احساس خوبی بهم دادی😍🙏🌹❤️ خیلی دعات میکنم الهی که نی نی نازتو زودی ...

عزیزدلم ممنون من یه دفتر یادداشت دارم توش چندتا اسم کاربرو نوشتم که بهم گفته بودن دعامون کن شمارو هم حتما مینویسم ❤️ نی نیم دختره عزیزم زایمان دوممه اگه خدا بخواد 

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
اینارو روی اب خوندم ودیروز از اب خوردم اب رو از امام رضا واسم اورد داداشم سوره ی انشقاق هم باشون بود

خوبه عزیزم ان شاالله زایمان راحتی داشته باشی ونی نیت روسالم بغل کنی یادت نره برای اونایی که بچه ندارن واونایی که زیرآوارموندن دعاکنی وقتی صدای بچتوشنیدی دعاکن برای همه واقعاگیراست من برای چندنفردعاکردم توهمون سال که زایمان کردم حاجت گرفتن حتمادعاکن عزیز  

عزیزدلم ممنون من یه دفتر یادداشت دارم توش چندتا اسم کاربرو نوشتم که بهم گفته بودن دعامون کن شمارو هم ...

جااااانم جان هزارماشاءالله الهی که درپناه خدا و زیر سایه پدرومادر باشن هر دوتا گلت ان شاءالله تنشون سالم و دلشون شادباشه عزیزم😍🙏🌹❤️

خیلی خیلی خیلی ازت ممنونم دلم یجور خاصی آروم شد خدا خودش دلتو شاد و آروم کنه🙏🌹❤️

فک میکنم درد کاذب باشه  چون درد زایمان یه سفتی و گرفتگی هم تو شکم حس میکنی

شکمم به ظاهر هنوز خیلی بالاس نکنه امروزم نیاد نینیم

خوبه عزیزم ان شاالله زایمان راحتی داشته باشی ونی نیت روسالم بغل کنی یادت نره برای اونایی که بچه ندار ...

ممنون عزیزدلم انشالله...حتما حتما دعامیکنم دیروز داشتم فیلماشون رو میدیدم گریه میکردم خدا به دادشون برسه واقعا سخته... واسه اونایی که دلشون نی نی سالم میخواد هم به صوذت مخصوص دعا میکنم + دخترای دم بخت

جااااانم جان هزارماشاءالله الهی که درپناه خدا و زیر سایه پدرومادر باشن هر دوتا گلت ان شاءالله تنشون ...

مرسی عزیزدلم❤️❤️

انشالله به حق فاطمه زهرا به سلامتی زایمان کنی و نی نی خوشگلتو بغل کنی. التماس دعا

محتاجم به دعا عزیزدلم❤️

فروردینی هستی؟

اره دوم فروردین