سلام خانوما... از ساعت ۵ونیم احساس درد کردم بیدارشدم باز خوابیدم الانم از ساعت ۶بیدار شدم دوباری درد رو حس کردم منتظرم ببینم هرچند دقیقه دردم میاد دعام کنید خیلی دوس دارم زایمان کنم ماه اخر اندازه یه سال میگذره 😢 پاشدم نماز خوندم سوره انشقاق و کوثر و عصرو خوندم میخوام تکونای بچمو هم کنترل کنم ببینم تکون میخوره یانه؟ دعام کنید درد کاذب نباشه
❤دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نه عین درد پریودی الانم دوبار گرفت ول کرد اما نی نیم یه تکون خورد میگن نباید تکون بخوره
❤دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
بامحبت شمایی گلم ازت ممنونم چه احساس خوبی بهم دادی😍🙏🌹❤️ خیلی دعات میکنم الهی که نی نی نازتو زودی ...
عزیزدلم ممنون من یه دفتر یادداشت دارم توش چندتا اسم کاربرو نوشتم که بهم گفته بودن دعامون کن شمارو هم حتما مینویسم ❤️ نی نیم دختره عزیزم زایمان دوممه اگه خدا بخواد
اینارو روی اب خوندم ودیروز از اب خوردم اب رو از امام رضا واسم اورد داداشم سوره ی انشقاق هم باشون بود
خوبه عزیزم ان شاالله زایمان راحتی داشته باشی ونی نیت روسالم بغل کنی یادت نره برای اونایی که بچه ندارن واونایی که زیرآوارموندن دعاکنی وقتی صدای بچتوشنیدی دعاکن برای همه واقعاگیراست من برای چندنفردعاکردم توهمون سال که زایمان کردم حاجت گرفتن حتمادعاکن عزیز
فک میکنم درد کاذب باشه چون درد زایمان یه سفتی و گرفتگی هم تو شکم حس میکنی
شکمم به ظاهر هنوز خیلی بالاس نکنه امروزم نیاد نینیم
خوبه عزیزم ان شاالله زایمان راحتی داشته باشی ونی نیت روسالم بغل کنی یادت نره برای اونایی که بچه ندار ...
ممنون عزیزدلم انشالله...حتما حتما دعامیکنم دیروز داشتم فیلماشون رو میدیدم گریه میکردم خدا به دادشون برسه واقعا سخته... واسه اونایی که دلشون نی نی سالم میخواد هم به صوذت مخصوص دعا میکنم + دخترای دم بخت
جااااانم جان هزارماشاءالله الهی که درپناه خدا و زیر سایه پدرومادر باشن هر دوتا گلت ان شاءالله تنشون ...
مرسی عزیزدلم❤️❤️
انشالله به حق فاطمه زهرا به سلامتی زایمان کنی و نی نی خوشگلتو بغل کنی. التماس دعا
محتاجم به دعا عزیزدلم❤️