2777
2789
عنوان

درد زایمان یا درد کاذب

| مشاهده متن کامل بحث + 1657 بازدید | 56 پست
اره عزیزم همون دیروز زایمان کردم... مثل درد پریودی به مراتب شدیدتر خداروشکر خدا خیلی کمکم کرد♥️ عزیز ...

خب خداروشکر دوست داشتی عکس از نی نی مون بده 😍

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نه دینم!!!      👈 🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼 بانو جان!  وقتی یزیدیان برای تحقیر زینب (سلام الله علیها ) رو بند او را برمیدارند بدان که تنها یزیدیان بیحجابی را برای تو میخواهند و « بی حجابی تحقیریست از سوی دشمن »                                  به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸ دوره، دوره آخرالزمانه هااااا. حواستون به اعمالتون باشه  هیچکس نگه به من چه به تو چه ،ما همه به هم ربط داریم مواظب خودتون و دیگران باشین  مواظب باشین پای قول و قراری که با خدا بستین بمونین خودتونو پیدا کنین امام زمان بشناسین وجود ایشون همه ی هدف و زندگیه ماست چیزیه که براش به دنیا اومدیم ما با هم دیگه باید باشیم تا ظهور اتفاق بیوفته زندگی کردن و عشق و حالش نهایتا در بهترین حالت ۸۰ سال باشه واقعا ارزششو نداره ارزش خودتو پایین بیاری تا اخر راهت 💚💚💚

انشالله عزیردلم سعی کن بیشتر درداتو توخونه بکشی من فقط یک بار معاینه شدم و رفتم اتاق زایمان دفعه دوم ...

باشه انشاالله ممنون بابت جواباتون 

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نه دینم!!!      👈 🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼 بانو جان!  وقتی یزیدیان برای تحقیر زینب (سلام الله علیها ) رو بند او را برمیدارند بدان که تنها یزیدیان بیحجابی را برای تو میخواهند و « بی حجابی تحقیریست از سوی دشمن »                                  به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸ دوره، دوره آخرالزمانه هااااا. حواستون به اعمالتون باشه  هیچکس نگه به من چه به تو چه ،ما همه به هم ربط داریم مواظب خودتون و دیگران باشین  مواظب باشین پای قول و قراری که با خدا بستین بمونین خودتونو پیدا کنین امام زمان بشناسین وجود ایشون همه ی هدف و زندگیه ماست چیزیه که براش به دنیا اومدیم ما با هم دیگه باید باشیم تا ظهور اتفاق بیوفته زندگی کردن و عشق و حالش نهایتا در بهترین حالت ۸۰ سال باشه واقعا ارزششو نداره ارزش خودتو پایین بیاری تا اخر راهت 💚💚💚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قربونت برم مهربونم اره عزیزم یادم بود... دوستم‌گفته بود وقتی صدا گریه بچه رو میشنوی دعاکن و براورده ...

واقعا نمیدونم ازین همه محبتت چی به زبون بیارم... فقط شبو روز از خدا میخوام الهی که هرچی میخوای بهت بده

الهی که تن خودتو خانوادت سالم باشه همیشه و فقط روی خوشی و شادی و سلامتی رو ببینی🙏❤️ تا آخر عمر ممنون این محبتتم که یک دنیا برام ارزش داشت🙏🌹🌹🌹❤️❤️❤️

خب خداروشکر دوست داشتی عکس از نی نی مون بده 😍

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
واقعا نمیدونم ازین همه محبتت چی به زبون بیارم... فقط شبو روز از خدا میخوام الهی که هرچی میخوای بهت ب ...

عریزدلم کاری نکردم فدات شم❤️

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰

عزیزم چه نازه گوگولی مگولی خدا حفظش کنه ماشاالله😍😍😍😍

عزیزم چه نازه گوگولی مگولی خدا حفظش کنه ماشاالله😍😍😍😍

عزیزدلم ممنون❤️

هزارماشاءالله به این فرشته کوچولوی نازو زیبا😍😘❤️درپناه خداباشه🙏🌹🌹🌹 عزیزم زایمانت چطور بود؟

قربونت برم عزیزم خداروشکر خوب بود چهل دقیقه زایمان کردم

عزیزم روغن کرچک جواب داد

استفاده نکردم گلم

@mersana71‍ سلام عزیزم خوبی ببخشید مزاحمتون شدم کامنتتو زیرتایپیک اسی راحب نهرمار دیدم .شما پدربزرگتون دعایی ، سوره ای ، ذکری ، مهره ماری چیزی برا خوش شانس شدن بلد بوده ؟؟؟

بشدت دنبال یه چیزی ام که خوش شانس بشم 

ممنون میشم هرچی بلدی راهنماییم کنی 🌸🙏