2777
2789
عنوان

واکسن ۱۸ ماهگی دخترم یک ماهه به تعویق افتاده فردامیخوام بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 41 پست

ب موقع شربت استامینوفن رو بده پسرم وقتی این واکسنو زد تبش ب ۳۹.۵هم می‌رسید دو شب اول اصلا نخوابیدم همش با آب ولرم پیشونی و دست پاش دستمال میکشیدم 

و اینکه من وقتی واکسن رو زدم یکم گذاشتم خودش راه بره و این باعث شد پاش نگیره ولی تا سه روز سخته تبش رو کنترل کن انشالله ک زیاد اذیت نمیشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب موقع شربت استامینوفن رو بده پسرم وقتی این واکسنو زد تبش ب ۳۹.۵هم می‌رسید دو شب اول اصلا نخوابیدم ه ...

تبش هرکارمیکنم پایین نمیادبالاهم آوردش بچم توی خواب وای که واکسن بدیه😭

دخترم تبش پایین نمیادباهرباراستامینوفن که میدم هنوزداغه بالاهم آورد

قبل اینکہ ببری بھداشت بھش استامینوفن دادی؟؟استامینوفن ھر 4 ساعت باید بدی 2 برابر وزنش

اگہ خیلی بالاست شیافم خوبہ

خدا بہ دلی کہ دریا باشہ کشتی میدہ
قبل اینکہ ببری بھداشت بھش استامینوفن دادی؟؟استامینوفن ھر 4 ساعت باید بدی 2 برابر وزنش اگہ خیلی بالا ...

اره هر۴ ساعت دادم امروزکه روزدومه بهترشدهر۶ساعت میدم بهش ولی تب بیشترشب هامیاد😞

سلام عزیزم هیچ نگرانی نداره اگرگردن میگیره وبه مبل میگیره میره میتونه خودش روازمبل بگیره وبایسته؟، ...

عریزم اره می ایسته وقتی بیخیال میشه دستشو رها میکنم چند دقیقه می ایسته بعد روشو برمیگردونه میفهمه زود دستمو میگیره...امروز تکیش دادم ب دیوار تشویقش کردم تقریبا ۳متر اومد سمتم چندبارم این‌کارو کرد خوشش اومده بود ...فقط ۴دستو پا نمیره...

بعد از من هیچ‌کس تکرار من نخواهد شد
عریزم اره می ایسته وقتی بیخیال میشه دستشو رها میکنم چند دقیقه می ایسته بعد روشو برمیگردونه میفهمه زو ...

خب عزیزم دیگه ۴ دست وپانمیره یهویی راه میره همینکه به سمتت میاددوهفته دیگه راه افتاده فقط زیادباهاش تمرین کن

خودش مستقل که دست بزاره اززمین بلندبشه بایسته حتماراه میفته ومشکلی نیست