2777
2789
عنوان

واکسن ۱۸ ماهگی دخترم یک ماهه به تعویق افتاده فردامیخوام بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 41 پست
صبحونه به بچه ت چیا میدی من دخترم دندون دو تا بالا دو تا پایین داره اصلا نمیدونم چیا بدم فرنی میدم ب ...

من تخم مرغ نیمرو.عدسی.فرنی.چایی بیسکوییت.سرلاک گندم وخرما

ایناروبهش بیشترمیدم ودوست داره نون وپنیرواینااصلااانمیخوره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صبحونه به بچه ت چیا میدی من دخترم دندون دو تا بالا دو تا پایین داره اصلا نمیدونم چیا بدم فرنی میدم ب ...

ببین میلش به چی بهتره دختره من عاشق نیمرو خالی میخوره بدون نون

سرلاکم طعم گندم وخرمابراش گرفتم باشیرمخلوط مسکنم خیلی دوست داره البته اینم بگماوقتی ازخواب پامیشه نیم ساعت بعدمیل داره به غذا

ببین میلش به چی بهتره دختره من عاشق نیمرو خالی میخوره بدون نون سرلاکم طعم گندم وخرمابراش گرفتم باشی ...

کلا سخت میخوره همه چی رو من سرلاک چند ماهه دیگه نمیدم 

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین.
کلا سخت میخوره همه چی رو من سرلاک چند ماهه دیگه نمیدم 

مثلاهمیشه که نمیدم تنوعی حالافرداواسش نیمرودرست میکنم بخوره

دخترمنم سخت غذاس تاغذامیبینه یادشیرمیفته به زورکاتون بازی بازی پشت سرش راه میرم تابخوره

براش صبحاعدسی درست کن.فرنی وحریره بادوم بهش بده میبینی نمیخوره یه ریع یه ریع بینش فاصله بنداز شایدمیلش اومد

اهان پنکیک هم خوبه دوست دارن بچه ها

خداروشکر واکسن ۱۸ ماهگی دخترم ن درد آنچنانی داشت و ن تب،و ی هفته قبلشم مریض بود،بدون نگرانی برو بزن.

انشالله دخترمنم اذیت نشه مرسی ازدلگرمیت عزیزم اتفاق دخترمنم قبلش مریض بود

انشالله دخترمنم اذیت نشه مرسی ازدلگرمیت عزیزم اتفاق دخترمنم قبلش مریض بود

انشالله که راحتی و خوبی تموم بشه.

ای جان،خداکنه دیگه بچه ها مریض نشن.

گذشت زمان هم بعضی از روابط رو ترمیم نمیکنه.
انشالله که راحتی و خوبی تموم بشه. ای جان،خداکنه دیگه بچه ها مریض نشن.

ممنون عزیزم اره انقدردلم برای این بچه های زیرآوارمیسوزه خیلی اشک ریختم براشون

چقدریچه هامعصومن

ممنون عزیزم اره انقدردلم برای این بچه های زیرآوارمیسوزه خیلی اشک ریختم براشون چقدریچه هامعصومن

منم همینطور،خیلی سخته و خیلی دردناک و زجر آوره،خداکمکشون کنه و انشالله هیچ جای دیگه این از مصیبتا پیش نیاد.

گذشت زمان هم بعضی از روابط رو ترمیم نمیکنه.

سلام عزیزم دخترتون راه افتاد؟؟؟من پسرم گردن ب موقع گرفت میشینه...سینه خیز خیلی کم میره زود جیغ میزنه...چهار دست و پاهم نرفت...الان ۱۳ماه و ۱۲روزشه...از وسایل کمک نمیگیره بایسته...زود گریه میکنه از من میخواد کمکش کنم...اگر کنار مبل بذارمش دست میگیرا ب مبل راه میره...خیلی میترسم خیلی غصه میخوره...ازم توقع داره دستشو بگیرم کل خونه رو راه بره اما خودش'نمیتونه تازگیا دو سه قدم میاد خووشو میندازه بغلم...خیلی میترسم 

بعد از من هیچ‌کس تکرار من نخواهد شد
مثلاهمیشه که نمیدم تنوعی حالافرداواسش نیمرودرست میکنم بخوره دخترمنم سخت غذاس تاغذامیبینه یادشیرمیفت ...

مرسی گلم 

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین.
سلام عزیزم دخترتون راه افتاد؟؟؟من پسرم گردن ب موقع گرفت میشینه...سینه خیز خیلی کم میره زود جیغ میزنه ...

سلام عزیزم هیچ نگرانی نداره اگرگردن میگیره وبه مبل میگیره میره

میتونه خودش روازمبل بگیره وبایسته؟،

من دخترم درست ۱۳ ماهگی راه رفت واواخر ۱۶ پاهگی چندقدم میومدسمت من انقدریاهاش تمرین کردم تااخرسروقتی خودش به طورمستقل بندشدایستادبعدازیه سه چهارروز راه افتادکلی هم تشویشقش میکردم وذوق میگردم براش دخترمن گلا تشکیق دوست داره هرکاریوتشویق میکنم تگرار میکنه

ولی اصلااسترس نداشته باش تا۱۸ ماهگی وقت داره بزاریچه خودش کارهاشومیکگه اهان اینم بگم دکترش ۱۶ ماهگی گفت شربت استئوکربدم بهش وخیلی موثریود