2777
2789
عنوان

فردا برم باشگاه یا نه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 883 بازدید | 70 پست
ایشالا....خدا بخاد حتما

ن من احساس میکنم ک تنبلی😉😁😊

پیشنهاد میکنم حتما حتما حتما کتاب باشگاه ۵ صبحی هارو بخونید.....اگر که رویای بزرگی در سر دارید....من به معجزه ورزش ایمان دارم💪💪💪💪اندام و استایل شما بیانگر نحوه زندگی شماست....بزرگترین ثروت سلامتیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🤣🤣🤣🤣🤣

😂😂😂

پیشنهاد میکنم حتما حتما حتما کتاب باشگاه ۵ صبحی هارو بخونید.....اگر که رویای بزرگی در سر دارید....من به معجزه ورزش ایمان دارم💪💪💪💪اندام و استایل شما بیانگر نحوه زندگی شماست....بزرگترین ثروت سلامتیه
🤣🤣🤣🤣🤣

خوب حالا چه ورزشی میری بدنسازی؟؟؟

بلههههه

بابا بدنساز💪💪💪💪

یه بار رفتم    

سلام ورزشکار😊😊

سلام استارتر 🙂 تو یه تاپیکی دیدم شما گفتین که هم رژلب تتو کردین هم فیلر زدین.... راستش منم میخواستم هم رژ لب تتو کنم هم فیلز بزنم. ازت چندتا سوال داشتم

اگه زحمتی نیست میشه به همش جواب بدی لطفا🙏🙂🌷

۱.... قبل وبعد تتو و فیلر قرص باید بخورم که تبخال نزنم؟ اگه بله میشه یه توضیحی بدی ،چندتا بخورم چند روز؟ 

۲.... مثلا فرض کن شنبه رفتم تتولب زدم، بعد چند روز میشه فیلر زد؟

۳.... بعد چند روز باید تتو و فیلر ترمیم کرد

۴‌... از روند خودت میگی. که اول چیو زدی؟ و دوره اش چطور بود و...

۵.... مراقبتای بعد فیلر و تتو

۶.... این درسته که میگن بعد تتو و فیلر نباید چند روز حمام رفت.

فعلا همینا تو ذهنم بود😅😅

ببخشید زیاد شد😅❤

از 
سلام استارتر 🙂 تو یه تاپیکی دیدم شما گفتین که هم رژلب تتو کردین هم فیلر زدین.... راستش منم میخواستم ...

سلام دوستم......من اول رژلب دائم زدم .....حدود یکی دوماه بعدشم رفتم ژل لب زدم.....الان لبام قشنگ حالت داره رنگم داره.....قرص آسیکلویر برای تبخال هم قبلش یدونه خوردم دیگه نخوردم....چون سابقه تبخال ندارم اصلا......اگه بخواهی بخوری خودشون میگن چند ساعته بخور....بعد از تتو تا سه روز حموم نرفتم و آب نزدم.....بعد از فیلر یه روز.....اینا رو خودشون میگن.....بعد از تتو دیگه نرفتم ترمیم چون موادش عالی بود.....ژل لبم سالی یبار میرم میزنم و میام......ولی اگه خاستی اول تتو کن ترمیمشم برو....بعد فیلر بزن

من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد  
سلام دوستم......من اول رژلب دائم زدم .....حدود یکی دوماه بعدشم رفتم ژل لب زدم.....الان لبام قشنگ حال ...

ممنون عزیزم ک وقت گذاشتی تایپ کردی برام😍❤

دوباره سوالام 🤭😅👇

۱..وقتی ک تتو دائم لب زدی چند روز ورم داشت؟

۲. فیلر چطور؟ اونم چند روز ورم داشت و اینکه 

۳...چند سی سی زدی ؟

۴...چه مارکی زدی؟😅

۵...پس یعنی تتو برم. بعد ترمیمشم برم 

بعد فیلر بزنم؟😑😶

چقدر طول میکشه این پروسه؟

منظورم اینه بعد از اینکه اولین بار تتو زدم 

چند روز بعد حدودا باید رفت برای ترمیم؟

۶... لابد بعد از ترمیم تتو باید صبر کنم دوباره زخمش خوب شه 😐 بعد برم فیلر بزنم

فکر کنم تا اخر تابستون درگیر فقط تتو باشم اگه اینجوره😑😅💔 درسته؟

از 
ممنون عزیزم ک وقت گذاشتی تایپ کردی برام😍❤ ۱..وقتی ک تتو دائم لب زدی چند روز ورم داشت؟ ۲. فیلر ...

بعد از یک ماه معمولا میرن ترمیم..... دو هفته بعد از ترمیم میتونی بری ژل لب.....ژل لبم من ۳ بار به فاصله دو ماه دو ماه رفتم تا فرم گرفت.....از ۳ سی‌سی شروع کرد....این ماجرا مال سال ۱۴۰۰.....الان دیگه سالی یبار میرم ژل لب میزنم چون دیگه فرم گرفته....ورم تتو تقریبا یه روز.....ورم ژل حدودا ۳ یا ۴ روز بعد دیگه جا میفته یواش یواش.....آره تقریبا تا آخر تابستون درگیری.....منم آخر تابستون یبار ژل زدم.....آبان زدم.....اسفندم زدم........۱۴۰۱ هم فقط اسفند زدم.......امسالم که هنوز نزدم ....زوده....لبم فرم داره

من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد  
ب نظرت ورزش کردن باعث میشه فیلر لب زودتر جذب شه؟

نه من چهارشنبه زدم.....شنبه هم رفتم باشگاه

بعد از یک ماه معمولا میرن ترمیم..... دو هفته بعد از ترمیم میتونی بری ژل لب.....ژل لبم من ۳ بار به فا ...

من یکم فقط از تبخال میترسم و بعضیا میگن عفونت و این چیزا

سابقه تبخال دارم متاسفانه😣

اگه قبله تتو لب و فیلر قرص بخورم کفایت میکنه؟.

شما اون موقع تبخال زدی؟

راستی مارک فیلر نگفتی😅

ببخشید اذیتت میکنم با سوالای زیادم😅🙏❤

از