2777
2789
عنوان

فردا برم باشگاه یا نه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 883 بازدید | 70 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی لحظه برگام ریخت داشتم تجزیه تحلیل میکردم مگ میشه تو تیر ماه ما برف و یخبندون داشته باشیم 😐  ...

من بروز کردم😑🤕😂😂😂😎😎

از استارتر سوال داشتم 

از عمد این تاپیک انتخاب کردم

که فصل گرماس الان

و تاپیک برا فصل سرما

و تو بیای تجزیه تحلیل کنی 

اذیتت کنم😂😂😝

از 
بعد از یک ماه معمولا میرن ترمیم..... دو هفته بعد از ترمیم میتونی بری ژل لب.....ژل لبم من ۳ بار به فا ...

استارتر هر ۳ بار که ب فاصله ۲ماه ۲ماه ترمیم فیلر میزدی. هر ۳ بارش از یه مارک برات استفاده کرد؟

به نظرت چ مارکی ماندگاری خوبی داره؟

از 
من یکم فقط از تبخال میترسم و بعضیا میگن عفونت و این چیزا سابقه تبخال دارم متاسفانه😣 اگه قبله تتو ...

فکر کنم از سه روز قبل باید شروع کنی قرص تبخال بخوری من نخوردم چون سابقه نداشتم.....مارک فیلر هم نپرسیدم راستش....سیسیس ۱۵۰۰ زدم....جای خوب بری عفونت نمیکنه

من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد  
استارتر هر ۳ بار که ب فاصله ۲ماه ۲ماه ترمیم فیلر میزدی. هر ۳ بارش از یه مارک برات استفاده کرد؟ ب ...

آره هر سه بارش یه مارک.....ولی به نظرم همون اول مارک گرون بزن...نهایت دوبار بری......من ارزون زدم.....حالا ایشالا خدا بخاد ایندفعه بشه گرون میزنم که حالا حالاها بمونه

من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد  
استارتر میتونم بپرسم شما کدوم شهر هستید؟ چون برای تتو و فیلر نمیدونم پیش کی برم🚶‍♀️

تهرانم

ازت خیلی ممنونم که جواب همه سوالامو دادی🙏❤❤😍😍😘 تو تصمیم گیریم خیلی کمکم کردی🙏 انشالله همیشه س ...

بهمچنین دوستم