2777
2789
عنوان

من یه آقا هستم که احتیاج به کمک دارم لطفا بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 8380 بازدید | 231 پست

برادر کلاحق روبه همسرت میدم

این زن روبزارروی سرت

۳تابچه واقعاسخته

گاهی بچه هارونگه داربزاربره تفریحی ارایشگاهی ....

ببرش خرید

براش هدیه بخر

بیشترازش تعریف کن

پیش خواهرات هواشوداشته باش وقتی ناراحته حقوبهش بده تادلش اروم بشه

سفرببرش

گاهی شماکارهای خونه روبکن

الهی ربی ومن لی غیرک💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی محبت کرده بهشون الان زدن پشت دستشبعد منم عصبی میشدم برعکس به جای اینکه هواشو داشته باشم داد بید ...

مرد پشمک به مردی گفته میشود که همسرش در اولویتش نیست.۱۰۰نمره

لطفا برای عاقبت بخیری برادرم یه صلوات بفرستین🌱خدایا مراقب عزیزام باش🌱
نهه من مشاوره رو قبول ندارم

مشاور قبول نداری حرفای اینجا قبول داری بنده خدا بخاطر همین افسرده شده

دلانای مامان و بابا  عاشقتیم دختر قشنگم  انتظار دیدنت  قشنگ ترین  و سخت  ترین  انتظار دنیاست😘😘😘قراره تو  ی پرنسس بشی قول میدم

به نظر من اگه شرایطش رو دارید برید مسافرت با هم خودتون رومیه همسرتون رو میدونید ببینید چی خوسحالس میکنه براش انجام بدید یا سورپرایزش کنید با بچه هاتون 

واز خانوادتون وخواهراتون کمی فاصله بگیرید 

فقط نفهمیدم اینکه عادت داره بالش میزاره بین پاهاش چه نکته ی مهمیه برای گرفتن راهنمایی🤨

شیطان که رانده گشت جز یک خطا نکرد☝🏻 خود را برای سجده ی آدم رضا نکرد☝🏻 شیطان هزار بار بهتر ز  بی نماز☝🏻  او سجده بر آدم و این بر خدا نکرد💔 با خدا باش و پادشاهی کن...💖 

مدیریت سه تا بچه خیلییییی خسته کنندست شماباید پشتش باشی ،خب حق میگه راجب خواهراتون ...در کل زن خیلی توزندگی اذیت میشه ....

کاربری قبلیم نمیدونم برای چی, تعلیق شد . ازسال ۹۷ داشتمش . نفس بادصبا مشک فشان خواهد شد ، عالم پیر دگرباره جوان خواهدشد .

به نظرم خانموتون خسته شده اوایل که خواهراتون بودن و سختی اونا بعدش هم سه تا بچه واقعا سخته امیدوارم از اون دسته آقایون نباشید که فک میکنن کار خونه و بچه داری سخت نیست واقعا سخته 

راه کارم اینکه باهاش صحبت کنی براش وقت بزاری سعی کنی بچه ها رو یه تایمی شما بگیری ایشون استراحت کنه گاهی بچه هارو بزارین پیش کسی دوتایی وقت بگذرونین سینمایی پارکی رستورانی براش چیزایی که دوست داره بخرین بهش محبت کنین نشون بدین که واستون مهمه حتی شده با یه شاخه گل این کارو کنین به مرور بهتر میشن زنها قلق خاصی ندارن همینکه بدونن واسه مردشون مهمن کافیه براشون نشون بدین بهش که مهمه خواهراتون قدر شناس نبودن شما باشید 🌱

چاره کارت توجه و محبته زنت خسته شده از کارخونه ازیکنواختی ازسه تابچه بی مهری های خانواده ت روش تا ...

دقیقا همینه 

نمیدونم چرا پدر مادرا اصلا اجازه میدن بچه شون خونه عمو یا دایی یا برادر که تازه ازدواج کرده هرروز بره بمونه 

از چی دلگیره؟

فکر می کنم از بچه هاس خیلی خسته ش می کنن شما هواشو داشته باشین .بهش محبت کنین .از چهرش غذاهاش تعریف کنید .تو کارای خونه کمکش کنید .بگید نمی خوام خسته شی بذار کمکت کنم.قطعا عوض میشه