2777
2789
عنوان

من یه آقا هستم که احتیاج به کمک دارم لطفا بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 8378 بازدید | 231 پست
بله دوسه دقیقه راهه بین خونه ما و بابا  شاید باورتون نشه در زمان  اوایل ازدواج خواه ...

لنگ اون خواهرت رو بگیر از زندگیت پرتش کن بیرون چقدر شما بی فکر وبی تدبیری.با اینکه میدونی عامل سردی زندگیت وافسردگی خانمت چیه ولی کاری نمیکنی.

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم
لنگ اون خواهرت رو بگیر از زندگیت پرتش کن بیرون چقدر شما بی فکر وبی تدبیری.با اینکه میدونی عامل سردی ...

الان که نمیاد خواهر کوچیکه 

بزرگه هم اگر یه چی بگم بابام بدتر منت میکنن خانم اذیت میشه بدتر از بی مهری شون

میشه برای برگشتن آرامش به زندگیم دعا کنید محتاج دعا هستم 😭🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بینید چون من اولین شخص بودم داماد شدم  الان هم میان همش  مادرم میگه حالا اونجا بخوابه یا ...

پس لااقل ازالان مدیریت کنید واجازه دخالت ندید وفقط ب فکر زندگی وبچه های خودتون باشید چون سهل انگاری کنید  دودش تو چشم خودتون میره اول واون بچه ها

زندگی یعنی صدای نفس های  عزیزانم 🧿💜
اصلا به پیام هام توجه نمیکنه  مثلا من عاشقانه میدم اون نمی‌ده  و اینکه منم کم توقعی میکن ...

خوب اینجوریم نمیشه که ابرازعلاقه بایددوطرفه باشه نمیشه یکی محبت کنه اون نه

خدامن وبچه هام ازاین جهنم نجات بده حتی شده بامرگ
به عشق من شک داره  میگه تو وقتی دلت رابطه بخواد باهام خوبی من دوسش دارم ولی شک داره  می ...

دوست داشتنو همه موقع  باید نشونش بدید دوباره میگم هم به زبون بیارید دوست‌داشتن رو هم در عمل بهش نشون بدید چون  فقط در عمل نشون دادن کافی نیست همه خانما دوست دارن همسرشون دوست داشتنو و اینکه اولویت اول در زندگی بودن رو براشون به زبون بیارن و در عمل هم نشون بدن چون اگه در عمل نشون ندید به دوست داشتنتون شک میکنه

بله دوسه دقیقه راهه بین خونه ما و بابا  شاید باورتون نشه در زمان  اوایل ازدواج خواه ...

خب برادر من خودت تاحدودی مشکلت روفهمیدی چرا وقتی فاصلت باخونه پدرت ۵دقیست خواهرت بایدانقدبمونه،خونه برادرات هم انقد میمونه،چقد همسر وبچه هات روبیرون می‌بری حتی یه دور دور ساده، چقدپیش بقیه به همسرت احترام میزاری باهاش حرف میزنی شوخی میکنی بهش کمک میکنی،چقد کلمات محبت آمیز عاشقانه بهش میگی توخونه وبچه داری کمکش میکنی، ببینید همه زندگیه خودشونو دارن پدرومادرت همو دارن،خواهرات ازدواج میکنند شاید ماهی سالی یه بارم شما یادشون نیایید چون الویتشون شوهروبچه هاشونن برادراتون هم همچنین پس الویت شمام خانم وبچه هاتون باشن آسایش و ارامششون باشه یه مادر شادوسرحال میتونه یه بچه رودرست وخوب بزرگ وتربیت کنه فقط جسم بچه نیست باید روح وروانشم درست رشدکنه واینو فقط یه مادر آروم وشادمیتونه انجام بده خودهمسرت زمانی میتونه باهاتون خوب زندگی کنه که خودش آرامش داشته باشه پس خواهشاً فقط الویتتون همسروبچه هاتون وارامششون باشه نزارید

سلام.تایپیکتون رو خوندم و خیلی ناراحت شدم.

با تمام وجود همسرتون رو درک میکنم.

در حالی که شوهر من اصلن مثل شما نبوده و نیست،همیشه احترام گذاشته،اولویت زندگی من بودم،خوش اخلاق بوده ..

ولی منم نزدیک خانواده همسر زندگی میکردم،و رفت و آمد نوه های دیگه منو خیلی خسته و ناراحت میکرد،اون موقع ها روم هم نمیشد از خونه بندازمشون بیرون...

و همسرم از لحاظ بیان احساسات ضعیف بود،روح زن علاوه بر محبت نهانی احتیاج به محبت کلامی هم داره،اینکه عشق و محبت طرف مقابل بهش نشون داده بشه...

و یه سری مشکلات مالی باعث شد به من خیلی فشار بیاد..

و همیشه بهش میگم اون دختر سر زنده و شادابی که باهات ازدواج کرد کجا رفت...الانم خیلی تلاش میکنه یه سری چیزا رو جبران کنه ولی روحی که مرد دیگه نمیشه به راحتی زنده ش کرد.

به زندگیت برس.

به یه بهونه ای خونت رو از کنار پدر و مادرت دور کن..

بزار همسرت اونا رو کمتر ببینه یا اخبارشون رو بشنوه...اهمیت بده به خانواده و همسرت..بزار حسودی کنن و هر جی دوست دارن بگن..همه اینا میگذره.این خانومت و بچه هات هستن که می‌مونن.

و رابطه پدر و مادر رو بچه ها و زندگی آینده شون خیلی تاثیر میزاره.

براش سرگرمی درست کن.باشگاه ورزشی بره.خلاصه که به فکر زندگیت باش حسابی...

اصلا به پیام هام توجه نمیکنه  مثلا من عاشقانه میدم اون نمی‌ده  و اینکه منم کم توقعی میکن ...

شما باید صبوری کنی و ادامه بدی...با یه بار و دوبار انتظار نداشته باش اون همه رفتارها و توهین های شما رو یادش بره...

خودت میگی هفت سال زندگی سخت داشته.

بعد همه چی گفتاری  و کلامی نیست.با کارهات هم نشون بده اولویت داره برات..

نه تازه اومدم

اینجا یسری آدمهای ناجورم هست 

لطفا گند نزن به زندگیت مطمعنم اگه خانومت بفهمه ناراحت میشه 

من خواهرانه گفتم حالا دوست داشتی بمون برای من مهم نیست ☺️

بی بی هم نشدیم .........  شازده و مش قربون بخاطرمون جنگ کنن 🤧😅
من سنی نداشتم بابام و داداش بزرگم بهم میگفتن به زنت بخت بگیر از عشقت سواستفاده نکنه  زن ذلیل ن ...

آخی بنده خدا رو چقد اذیت کردی 

متاسفانه یسریا فکر میکنن زن باید کتک بخوره و سربزیر باشه

بنظرم الانم دیر نشده همین امشب یه شاخه گل براش بگیر و ببر براش و بهش قول بده از این به بعد دیگه نمیذاری آب تو دلش تکون بخوره امیدوارم زندگیتون خوب بشه و همسرت عاشقت بشه ☺️

بی بی هم نشدیم .........  شازده و مش قربون بخاطرمون جنگ کنن 🤧😅
هفت سال اول به بدترین وضعیت گذشت زندگیش  ماشین نداشتیم و شش سال با موتور رفت آمد کرد سالی به م ...

همسرت مهما قید خانوادتو بزن..همسرته که 3تا بچه واست آورده

یه دختر قوی و شاد... عاشق کتاب...تومرا جان و جهانی😍خوش اومدی به زندگیم محمدرضای عزیزم.. شبی که شدی تمام وجودم ..صبحش قشنگ ترین  نور تابید به زندگیم💖اگه تو تاپیکی کامنت میذارم ..صرفا بخاطر استارتره...لطف کن ریپلای نکن منو ..دوست عزیز ..جوابی به ریپ زدنت نمیدم...خو ضایع میشی  سعی کن بیشتر مراقب شخصیتت باشی..سکوت بالاترین مرحله ی پختگیه👉❤و سخت ترین قسمت زندگی اونجاست که وابسته بشی و کاری از دستت برنیاد و مجبور شی از دور نگاهش کنی
به من میگه تو پشت من نیستی  من میگم تو زبوونت خرابه حرفات رو با داد میزنی  میگه مگ ...

برادرم انشالله که هر چه زودتر زندگیتون درست بشه سختی هاتون تموم بشه تمام تلاشتون رو بکنید از همه لحاظ که دلش رو به دست بیارید انشالله خیلی زود نتیجه میگیرید هی از خدا هم بخواید کمکتون کنه که همسرتون به روال قبل برگرده و عاشقانه همو دوست داشته باشید و از زندگی لذت ببرید

خوب از نظر شونه من میتونستم بیرونش کنم وقتی که بابام چیزی نمی گفت بهش و از خداشون بود که دخترشون پیش ...

شما نباید میزاشتین بیاد به عنوان ی عضو با شما زندگی کنه هر زنی زندگی مستقل خودشا میخاد و اصلا اصلا حوصله آدمای اضافی اونم مخصوصا از طرف همسر را ندارم حتی ممکنه برای مهمانی چ برسه بیاد همیشه باشه بزرگترین اشتباهات بوده اومدن اون ب زندگیتون خانمتون احساس نکرده نفر اول زندگیتونه باارزشه و این زندگی مال اونه احساس بی احترامی کرده و آسیب دیده و خیلی سخت درست میشه 

حتی اونایی که تو ی ساختمون زندگی میکنن دو طبقه دچار این احساس میشن دیگه خانم شما بدترین مدلشا تجربه کرده

ببخشید شاید از زمان زدن تایپک خیلی گذشته ولی من پنج ساله ازدواج کردم و تو این پنج سال اولویت اولم همش شوهرم بوده اما کم کم متوجه شدم اونجوری که اون اولویت اول منه من اولویت ایشون نیستم و دارم به این نتیجه میرسم باید اولویت اول خودم باشم بنظرم خانومتون از یه جا به بعد بریده مثل من که تازه به اون نقطه رسیدم جالبم هس وقتی اولویتت میشی خودت اقایون بیشتر بهت اهمیت میدن 

من به دنبه هایم وعده اب شدن دادم یک بار برای همیشه تصمیمت رو بگیرو انجامش بده نمیشه که هرچی دلت خواست بخوری و انتظار داشته باشی صبح عدد دلخواهت رو‌روی ترازو ببینی نمیشه تو یخچالت همیشه شیرینی خامه ای باشه و وقتی میری جلو اینه از اندامت لذت ببری. نمیشهاندازه دونفر بخوری ولی به سایز یه نفر لباس بپوشی همین الان شروع کن با یه اراده قوی اینطوری میشه که بعد یه مدت صبح به عشق وزن کردن خودت و دیدن هیکلت جلو اینه از خواب بیدار میشی وزن شروع ۷۶ وزن فعلی۶۰ وزن هدف ۶۰
اگه میرفتم بهشون یه چی بگم می‌گفت نگو مهممونن همش اونجا بودن خونه ما  جالبیش اینه همش د ...

پیاماتون رو خوندم و متوجه شدم شما خیلی مقصر بودی، حالا گذشته ها گذشت با راهنمایی های که کردیم پیش برید و خانوادتون باااااید کمرنگ بشن، و شما وظیفته به عنوان مرد این مدیریت رو داشته باشی که رابطتون رو با خانوادتون به شدت کم کنید، حسادت هم میفهمم خودم خیلی دیدم، بزارید تو حسادت بسوزن شما فقط به فکر زندگی خودتون باشید، همسرتون اشتباهش این بود اینهمه سال تحمل کرد و‌ تو خودش ریخت و بخاطر مهربونیش ازش سواستفاده شد، اما الان شما تاثیر گذاری، رابطه با خانوادتون کم، خیلییی کم، و احترام تو جمع به همسرتون ، بهش بگید «فدای سرت که خانوادم اینکارو کردن منم بچه بودم نمی‌فهمیدم، بگید همه زندگیم تویی مهم اینه من برات میمیرم»، و خیلی راهنمایی های دیگه که همه دوستان گفتن، و همسرتون به کارهایی که علاقه داره بپردازه که همه اینها با کمک و پشتیبانی شما ان شاءلله درست میشه، محبت،‌ احترام تو جمع، اقتدار مردانه(سیاست مردانه), خرید گل و لباسو هرچی که دوست داره، کمک تو بچه داری و خانه داری، مسافرت و گردش و.... و همه اینها باید تداوم داشته باشه، و یه گزینه خیلی مهم، حتما رابطتون رو با خدا پررنگ کنید ، نماز بخونید، مکانهای مذهبی، هیئت مسجد ، با دوستان مومن و خوب بگردید ...