2777
2789
عنوان

دختر ده سالم با یه پسر رابطه داره میشه کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 42036 بازدید | 180 پست
بنظرم با دخترت دوست باش چون من خودم این دوران گذروندم حالا یه چند سال دیرتر از دخترت بچه های الان طر ...

اگه بهش اجازه بده فکر می کنه کارش خیلی خوبه و پاش رو فراتر میذاره و دیگه حتی شاید روش بازم بشه و بخواد کارای دیگه هم بکنه

اللهم عجل لولیک الفرج   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این دختر ۱۰ سالشه؛ هنوز کودکه؛ ولی اون پسر ۱۴ سالشه و اوایل دوره ی نوجونی. پس احتمال اینکه پسر،دختر ...

توی اون خارج کلی نوجوان دارن که سقط میکنن و قانونیه

شاید با چندین نفر رابطه جنسی بدون احساس داشته باشن که کلی بیماری مقاربتی رو تو دنیا گسترش دادن اما جامعه اونها واسش عادی شده

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
باباش تعصبیه نمیدونم بگم یا نه

بگید خیلی بهتره چون دخترتون ببینه از همسرتون دارید مخفی میکنید فکر میکنه هر کاری کنه شما پشتشید دوم اینکه فردا روز خدایی نکرده کار به جای باریک بکشه همسرتون از چشم شما میبینه و شما رو مقصر میدونه  پس حتما حتما بهش بگید 

اگه بهش اجازه بده فکر می کنه کارش خیلی خوبه و پاش رو فراتر میذاره و دیگه حتی شاید روش بازم بشه و بخو ...

اتفاقا اگه سخت بگیره بیشتر لجبازی میکنه و بعدش پنهان کاری ها شروع میشه با سخت گیری فقط از بچه ها دروغگوی بهتر میسازیم

من خودم دخترم کلاس زبان میره وارد 13 سال شده بخاطر اینکه دخترم می شناختم واسه کلاس ویه سری که بیرون برم گوشی پیشش باشه واین حرف ها گوشی دستش دادم ویه پسر نزدیک یک سال باهم همکلاس زبان بودن بعد یک سال اومده بود داخل روبیکا به دخترمن پیام داده بود وخواستگاری این حرف ها ولی دخترم چون همیشه بهاش راحت بودم وبراش همه چی گفتم فوری اومد بهم گفت وکل پیام هارو نشونم داد وخودم به پسر پیام دادم که اگه یه بار دیگه پیام بدی به پدر مادرت میگم افتاد به التماس وکوتاه اومد حتی یه سری لایک میکرد پست های دخترم رو هم بهش تذکر دادم ومسدودش کردم وهمین باعث شد که دخترم حرفم رو بفهمه وروبیکارو حذف کرد اب بخور همیشه برام میگه وپسر هم گورش گم کرد خبری ازش نی وگاهی هم توخیابون میبینیمش که متوجه میشم دخترم محلی نمیده بهش واز اون کلاس هم رفته اتفاقا خیلی پسرهم داخل کلاس هست اما من متوجه اش کردم که تو دانشگاه هم همین پس نباید گول ظاهر وحرف های کسی خورد پدرش هم این وسط نقشی نداشت که بهش بگه یانه

خدایا به خودم قول دادم همه چی روبسپرم به خودت ممنونم بابت نعمت های قشنگت

ببخشید ولی چقد راحت با این قضیه برخورد میکنید، حیف آینده دخترتون نیست که راحت دارین میگین دخترم گوشی داره وبا یه پسر داره حرف میزنه، من به عنوان یه مادر که دختر کلاس چهارمی دارم اصلا دوست ندارم دخترم گوشی داشته باشه واین قضیه شما واقعا برام قابل هضم نیست، از گوشی خودم زیر نظر خودم استفاده میکنه، نه این که کنار خودم بشینه، وقتی داخل اتاقش هست به بهانه معمولی بهش سر میزنم، این مسئله هم جدی بگیرید واز روانشناس کمک بگیرید، اینجا اشتباه راهنمایی میشید

سلام خانما لطفا زمان خودتون رو با بچه های الان مقایسه نکنید. داشتن گوشی شخصی برا بچه ده ساله خوب نیست هرچند بچه های الان اکثرشون دارن متاسفانه.ولی اینکه میگین بچه ۱۰ ساله براش زوده متاسفانه باید بگم الان از همین سن و سال دیگه کنجکاوی های بچه ها شروع میشه. یه مستندی میدیدم راجع به پسرای ۱۲ ۱۳ ساله که از پدر مادرشون میپرسیدن به نظرتون بچتون فیلم پ و ر ن دیده همه با قاطعیت میگفتن نه. ولی وقتی عکس پ و ر ن استار به بچه هاشون نشون دادن همه میشناختن. متاسفانه بچه های الان خیلی زود با مسائل جنسی آشنا میشن و قطعا فضای مجازی بی نظارت یکی از دلایل اصلیش. 😔😔😔 

خوب بذار دوس باشه البته از درس می افنه... هی بهش تشر نزن ب جا که بگی نکن نکن دوستانه بهش بگو که از ...

اونم میگه چششششممم

طرز بیان شما ویترین شعور شماست لطفا در انتخاب واژه ها دقت کنید 🌹🌸🌻🌼🌷
حرفاشون  درسی نیس بیشتر قرار میزارن که بیان خونه مامانم همدیگرو ببینن

عزیزم ازش گوشی رو بگیر. اگه میخوای به شوهرتم بگی در مورد گوشی؛ بگو که فعلا مناسب سن بچمون نیست و زوده براش. نمیخواد درمورد اون پسره و اینا چیزی بهش بگی.

با دخترتم صحبت کن و سرشو با جیزای دیگه گرم کن‌‌

اصلا شما فرض کن با این پسر صحبت نکنه؛ وقتی گوشی بدون هیچ گونه محدودیت و آموزشی میدی دست دختر بچت؛ خدای ناکرده ۳.۴ تا عکس و فیلم ناجور سرچ کرد؛ دو تا متن بد خوند؛ میخوای چیکار کنی؟؟، بذار فعلا تو دنیای بچگی خودش باشه.

برای گوشی داشتن؛ برای بزرگ شدن و تو این وادی ها رفتن، کلی وقت داره

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)