2777
2789
عنوان

دختر ده سالم با یه پسر رابطه داره میشه کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 42030 بازدید | 180 پست
منم میگم از این سن روش حساس نشه 

سیب سرخ۹۸   ... ...نه نگو به باباش اصلا نگو ...چون ببینه نگاه پدرش بهش خراب شده ازدرس و...زده میشه وبه اون پسرکشیده میشه ...

فقط خودت ازراه محبت ومهربانی ازش دورش کن .باجنگ وتشنج بیشترجذب پسرها میشه وازخانواده فرارمیکنه 

یه کادوبراش بخر ...بگو این کادو خواهش منه ...خواهش منه که دیگه بااین پسرحرف های قرارو....نزنی 

خیلی بچست اینجوری رامش کن 

میشه یه صلوات برام بفرستی🙏🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الم شنگه بپا میکنه

عزیزم میشه اگر دوست داشتید بگید از چند سالگی براش گوشی گرفتید ؟ دختر منم خیلی گوشی دوست داره البته هنوز کوچیکه اما من به بهانه اینکه داره چشمشو ضعیف می کنه دستش نمی دم باباش می خواست براش بخره اعتراض کردم نذاشتم . واقعا بچه ها الان خیلی متوجه همه چیز میشن گوشی هم دستشون باشه دیگه نمیشه کنترلشون کرد 

طرز بیان شما ویترین شعور شماست لطفا در انتخاب واژه ها دقت کنید 🌹🌸🌻🌼🌷
وای وای چقدر تفکراتتون داغونه  مگه حالا چیکار میکنه حکم قتلشم صادر کردید  بس کنید خجالت ...

هنوز خیلی کوچیکه منو شما متوجه میشیم یه دوستی و ارتباط ساده هست ولی مغز یک بچه ده ساله مسائل رو اینطور منطقی متوجه نمیشه و ممکنه عواقب بدی براش داشته باشه حتی توی کشورهایی که روابط آزاد دارن کمتر از یک سنی بد می دونن که پسر و دختر با هم ارتباط عاطفی داشته باشن

بهش گفتم ولی خودم دیدم میچسبه به پسره 

یه مدت اصلا جایی که اون پسر هست نرید . دخترتون که خودش نمی تونه تنهایی بره شما هر بار به بهانه ای توی جمع نرید 

متاسفانه این دختر دچار بلوغ زودرس شده و اگه مشاوره ی اساسی نشه براش عواقب خیلی بدی خواهد داشت زمانی که باید صرف بچگی ،بازی ،درسو...بشه صرف هوس میشه و عاقبتی جز تباهی نداره.اونایی هم که ادای روشنفکری رو درمیارن و روابط پسر رختر رو بی اشکال میدونن چوبشو خواهند خورد

من حسابم ز همه مردمِ این شهر جداست!                   من امیدم به خدا؛بعدِ خدا هم به خداست.
توی اون خارج کلی نوجوان دارن که سقط میکنن و قانونیه شاید با چندین نفر رابطه جنسی بدون احساس داشته ب ...

ببسن اونا تا چه حد به تباهی رسیدن که ازدواج همجنسا قانونیه🤢🤮و وای بحال کشور جهان سومی که دوس دارن به شیوه ی اونا عمل کنن

من حسابم ز همه مردمِ این شهر جداست!                   من امیدم به خدا؛بعدِ خدا هم به خداست.
عصر حجر اینه که رابطه ی دختر و پسر رو در حد سـکـس میدونن و در حد این میبینن که مثل دوتا دوست نیستن.. ...

انگار نه انگار؟شوخیت گرفته؟بعد به نظرت چرا مدارس خارج از ۱۳ سالگی بچه ها بهشون اموزش پیشگیری از بارداری میدن؟چرا توی دبیرستاناشون وسایل جلوگیری توزیع میشه؟یه دختر از دیوار که باردار نمیشه از همون پسری باردار میشه که شما میگید با هم دوستن و انگار نه انگار😑

دوست عزیز غرب فقط روابط جنسی رو عادی سازی کرده هنوز انقدر پیشرفت نکرده که بتونه غریزه ی جنسی رو خنثی کنه😁

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد