2777
2789
عنوان

دختر ده سالم با یه پسر رابطه داره میشه کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 42037 بازدید | 180 پست
میترسم بدتر بشه 

عزیزم به نظرم فقط از مشاور خبره کمک بگیر دخترتون ابتدای سن نوجوانی هست شاید حتی به این رابطه به دید رابطه عاشقانه دوست پسر و دوست دختر نگاه نکنه براش مثل یک بازی باشه حتما پی گیری کنید که آسیب نبینه . اگر براتون امکان داره سرشو با کلاس های مختلف گرم کنید که دیگه وقت گوشی بازی نداشته باشه حتی اگر صلاح می دونید گوشیشو یه مدت به نحوی که متوجه نشه ازش بگیرید 

طرز بیان شما ویترین شعور شماست لطفا در انتخاب واژه ها دقت کنید 🌹🌸🌻🌼🌷
عصر حجر اینه که رابطه ی دختر و پسر رو در حد سـکـس میدونن و در حد این میبینن که مثل دوتا دوست نیستن.. ...

این دختر ۱۰ سالشه؛ هنوز کودکه؛ ولی اون پسر ۱۴ سالشه و اوایل دوره ی نوجونی. پس احتمال اینکه پسر،دختر رو مورد سواستفاده قرار بده زیاده. احتمال اینکه دختر خانم به بلوغ زودرس بره زیاده واینکه دلیل صحبت هاشون چیه؟! کار درسی دارن؟ ارتباط شغلیه؟ چی هست واقعا؟؟! الان دختر ۱۰ ساله دوستی با پسر رو میخواد چیکار؟

قرار نیست چون تو خارج یه کاری میکنن پس درست باشه و ما حساسیتمون رو از دست بدیم.

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول ببر مشاوره و بعد با کمک مشاوره گوشی رو ازش بگیر با صحبت کردن نه به زور 

پدرش در جریانه ؟ اگه نیست حتما بهش بگید با کمک همدیگه مشکل و حلش کنید مشکل جدیه دست کم نگیر 

عصر حجر اینه که رابطه ی دختر و پسر رو در حد سـکـس میدونن و در حد این میبینن که مثل دوتا دوست نیستن.. ...

همون کشور های اروپایی اینقدر امار سق ط بچه و ت.ج.اوز  زیاد هس که شما دارین میگین

بالاخره پیداش میشه رنگین کمون🌱💚🌈 اللهم عجل لولیک الفرج . 
چه اشکالی داره ؟ اصلا چطور به این دوستی میگی رابطه؟!!!! خیلی طبیعیه الان پسر ده ساله من با دختر خاله ...

این قطعااااااا فرق میکنه

شعور ادما هارو سن و سالشون نشون نمیده نوع گفتارشون,نوشتارشون و نحوه برخوردشون اونو اثبات میکنه   #باشعور_باشیم                                      
بله متاسفانه

اسی به نظرم سعی کن گوشی ازش دور کنی اصن اشتباه کردی از همون اول یک گوشی در اختیارش گذاشتی بچه ها کنجکاون 

بالاخره پیداش میشه رنگین کمون🌱💚🌈 اللهم عجل لولیک الفرج . 

خواهر کوچیکم وقتی هشت سالشبود برای پسر همسایه مون نامه نوشته بود یعنی از همون بچگی شیطنت داشت آخر مامانم هفده سالگی شوهرش داد البته اون هم دوست پسرش بود و خدا رو شکر هم خوب بود هم بگیر بود الان ده ساله ازدواج کردن و خوشبخت هستن 

گاهی این رفتارها از سر بچگیه ولی کنترلش کن گوشی رو ازش بگیر 

اگر به دل دخترم باشه میخواد هر شب با دوستاش بره بیرون من گفتم نهایت ده روز یک بار میری بیرون خب اوایل تق میزد یک بار چنان جیغی زدم که گلوم در اومد ولی دیگه فهمید که واقعا نمی‌ذارم و بهانه نگرفت شما هم محکم باش از گریه هاش نترس نمی می‌ره گوشی رو ازش بگیر

اره به نظرم حرفاشون عادی باشه البته نشنیدم چی میگن پنهونی زنگ زده

بنظرم با دخترت دوست باش چون من خودم این دوران گذروندم حالا یه چند سال دیرتر از دخترت بچه های الان طرز فکرشون فرق داره بهش بگو الان وقت رابطه جدی نیست بهش اجازه بده صحبت کنه و حواسم بهش باشه

این دختر ۱۰ سالشه؛ هنوز کودکه؛ ولی اون پسر ۱۴ سالشه و اوایل دوره ی نوجونی. پس احتمال اینکه پسر،دختر ...

حرفاشون  درسی نیس بیشتر قرار میزارن که بیان خونه مامانم همدیگرو ببینن

عزیزم پسر من ۱۶ سالشه ، دختر دوستم ۱۲ سالشه ، کلا هردوتامون خانواده های سنتی نیستیم ، رفت و آمد داریم و بچه هامون با هم دوست هستن ، باهم حرف میزنن یا پیام میدن ، هم من و هم دوستم معتقدیم دوره سختگیری گذشته و یچه ها زودتر به بلوغ میرسن پس باید آماده باشن ، اگه دورادور مواظبشون باشی اتفاقی نمیفته ، برعکس وقتی با جنس مخالف برخورد داشته باشن انقدر عقده ای بار نمیان ک بهر دختر یا پسری برسن سریع بخان وارد رابطه ج ن س ی بشن یا ازدواج کنن ، بچه های هردوی ما خیلی خوب دارن این مراحل رو طی میکنن ، بارها رفتم ازشون خبر گرفتم بطور نامحسوس ، خودشون فاصله و حدومرز رو رعایت میکنن . این تجربه منه امیدوارم بدرد ت بخوره ، من ب بقیه نظرات هم احترام میزارم ،، باز هم از یک مشاور تحصیلکرده و بروز اطلاعات بگیری بهتره