2777
2789
عنوان

دختر ده سالم با یه پسر رابطه داره میشه کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 42036 بازدید | 180 پست

بچه ۱۰ساله چراباید گوشی شخصی داشته باشه

شمارو نمیدونم ولی خیلی ازخانومارو دیدم برااینکه بچشون یجاآرومش بگیره گوشی شخصی براش میگیرن،اون بچه اگ گوشی داره چرا خط شخصی داره؟مقصر شمایین حالاهم نگرانین؟

♥️🧿💍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امان از این گوشیا  پسر منم ۱۶ سالشه فهمیدم با یه دختره حرف میزنه گوشیو کرفتم دهنشو سرویس کردم&n ...

😂😂شما خیلی قاطع برخورد کردین 

شعور ادما هارو سن و سالشون نشون نمیده نوع گفتارشون,نوشتارشون و نحوه برخوردشون اونو اثبات میکنه   #باشعور_باشیم                                      
یعنی منم بگیرم

من که اینکارو کردم بهشم خیلی تذکر دادم فعلا هم روبیکاشو هک کردم هواسم هست بهش میخای شما هم انجام بده ببین چطور میشه مخصوصا که دختر هواست بهش باشه و سعی کن به زبون بگیریش 

الم شنگه بپا میکنه

شما از نق یه بچه ۱۰ ساله می ترسی؟؟؟!

ببخشید شما والد و تربیت گری یا اون؟؟؟!چرا این همه انفعال در برابر بچه ها دارید؟ ازادی بی حد و حساب نتیجه ای جز شکست نداره

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)
عزیزم عصر حجر نیست که این پیشنهاد ها رو میدی..بچه شو عقده ای کنه که چی بشه؟باید به بچش یاد بده حد و ...

عصر حجر همین که دختر پسر شش هفت سال باهمن اخرش هم از هم جدا میشن ویه دل شکسته وعصبی واسه یه دختر میمونه که جدیدن بهش میگن پیشرفت

خدایا به خودم قول دادم همه چی روبسپرم به خودت ممنونم بابت نعمت های قشنگت
یعنی منم بگیرم

نه نه...من از هشت سالگی گوشی داشتم ولی حتی یکبارم گوشی رو ازم نگرفتن و منم خطا نکردم البته یه رابطه ی ناموفق داشتم ولی اینو بدون دوستای دیگم که خونواده ی سختگیری داشتن با صد تا پسر دوس شدن از لج خونواده و کارهای افتضاحی کردن ولی من چون داخل خانواده بهم بها دادن و ... با خودم گفتم پسر خیابونی حق نداره بهم نزدیک شه فلان پسر در شان من نیست که بخاد باهام لاس بزنه و...

الم شنگه بپا میکنه

به پدرش بگو

دخترابیشترازپدراحرف شنوی دارن

منم میترسیدم بخدا،میگفتم الم شنگه بپامیکنه

شوهرم یهوبهش گفت گوشیتوبده کاردارم،گفت نمیدم،شوهرم گفت حرفم دوتانشه گوشیوهمین الان بده، گوشیوازش گرفت فقط تویکی ازگروههای کلش بود،گوشیوسیمکارتوشکست

گفت اشتباه ازمن بودبرات گوشی گرفتم،تا18سالت نشه حق استفاده ازگوشی ونداری،این مسئله به مادرتم ربطی نداره 

من چارستون بدنم میلرزید،نیم ساعت مدام گریه کرد،شوهرم نذاشت برم پیشش،گفت باگریه کردن نمیمیره نترس،بعدنیم ساعت دیدماخیلی جدی هستیم دیگه حرفشونزد