2777
2789
عنوان

دختر ده سالم با یه پسر رابطه داره میشه کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 42035 بازدید | 180 پست
،😂 چیکار کنم نیم وجبی دم در اورده برا دختره ننوشته بود علی فدات بشه منم قاطی کردم چی همه هم براش شا ...

😂😂😂😂😂 وای خدا خندم گرفت، علی فدات بشه😂

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر ۱۰ ساله مگه میدونه ارتباط و رابطه چیه    

دختر خواهر من 10 سالشه، نه واقعا نمیدونه هنوز 🥲

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

،😂 چیکار کنم نیم وجبی دم در اورده برا دختره ننوشته بود علی فدات بشه منم قاطی کردم چی همه هم براش شا ...

وایییی یا خداااا😂😂😂😂

ولی واقعا پسرا تو این سن دیگ خیلی بچه هستن هنوززز

بیشتر دلت واسه پولی ک داده برا شارژ سوخته درک میکنممممم

ولی واس پسر اینقدر بد نیست ک واس دختر یعنی خانواده هم انقدر حساس نمیشن

شعور ادما هارو سن و سالشون نشون نمیده نوع گفتارشون,نوشتارشون و نحوه برخوردشون اونو اثبات میکنه   #باشعور_باشیم                                      
شما از نق یه بچه ۱۰ ساله می ترسی؟؟؟! ببخشید شما والد و تربیت گری یا اون؟؟؟!چرا این همه انفعال در بر ...

دقیقامشاوربچه ی منم همین حرف وزد

گفت بعنوان یه مادرذره ای اقتدارپیش بچت نداری،روحرفی که زدی بمون تغییرش نده تابچت ازت حساب ببره

عصر حجر همین که دختر پسر شش هفت سال باهمن اخرش هم از هم جدا میشن ویه دل شکسته وعصبی واسه یه دختر میم ...

عصر حجر اینه که رابطه ی دختر و پسر رو در حد سـکـس میدونن و در حد این میبینن که مثل دوتا دوست نیستن..کشورای اروپایی رو نگاه کن وقتی یه دختر و پسر باهم حرف میزنن انگار نه انگار جنسشون فرق داره مثل دوتا رفیق میمونن ولی اینجا فقط جنس مخالف رو در حد این چیزا میبینیم...اینا نشونه کمبود داشتن و عقده داشتنه وگرنه هیچ اشکالی نداره با جنس مخالف اجتماعی برخورد کرد و حد و مرزهارو رعایت کرد

من از ۱۲ سالگی...🙄🙄🙄 خوب ی پسره اژدها ک نیس تو خارج پسر و دختر باهم درس میخوانن تو ی مدرسه میرن ...

عزیزم خودت داری میگی خارج!!! 

با کلی فرهنگ متفاوت و اینکه مثل خانواده های ایرانی به ابرو و این چیزا اهمیت نمیدن 

با توجه به عرف هر کشور باید رفتار کرد وگرنه ترد میشی از اون جمع 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

به خاطر مدرسه گرفته بودم الانم نمیدن دیگه

نمیده!؟

مگه دست خودشه🙄نمیگم کتکش بزن ولی به زور ازش بگیر،تهدیدش کن به باباش میگی!

الان که ده سالشه از پسش برنیای...چند سال دیگه کلا محلت نمیکنه و غیر قابل کنترل میشه!

با یه مشاور هم حتما مشورت کن....

عجب بچه هایی شدن  بخدا

والله بخدا دوره زمونه خراب شده باز یه پسره به پسر من پیام داده بود بار اخرت باشه به دوست دختر من پیام میدی که میام فلانت میکنمو .... منم گوشیو ازش گرفتم یه هفته گریه میکرد 😐 از اخر دیگه خودش به غلط کردن افتاد گفت اشتباه کردمو ... الان هواسم هست روزی دوساعت بهش گوشیو میدم واسه بازی