2777
2789
عنوان

کسی تور اروپا گردی رفته؟

5793 بازدید | 54 پست

میشه بگین چه کشور هایی تو پکیج تور تون بود؟

و هزینه هر نفر چقدر شد؟

من یک زنم ...یک زن قوی که همه چیز دارم ...عشق... محبت... سرسختی...احساسات... غم... ترس....شادی.... نشاط...ناامیدی ...زن بودن ساده نیست...مادر بودن داستان نیست... من خودم می خوام داستان خودم رو بنویسم ...پس قوی می مونم و ادامه میدم 😇

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک کنم الان هزینه یه ویزای شینگن ۳۰۰ ۲۰۰ میلیون باشه 

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.
👀من اومد ی موزبردارم و برم

موزا کمه....یه دونه لطفا🤣

من یک زنم ...یک زن قوی که همه چیز دارم ...عشق... محبت... سرسختی...احساسات... غم... ترس....شادی.... نشاط...ناامیدی ...زن بودن ساده نیست...مادر بودن داستان نیست... من خودم می خوام داستان خودم رو بنویسم ...پس قوی می مونم و ادامه میدم 😇
تور گروهی افتضاحه من سالهاست هرجا میرم خودم‌بلیط و هتل رزرو میکنم و میرم 

مسلط به زبان هستید؟

چه کشورهایی سفر کردین؟

علی بابا نفری ۱۶۰ میلیون بدون هزینه غذا حدودا ۲۰۰ تومن نفری

فقط هزینه تور ؟

با ویزا یا بدون ویزا؟

۲۰۰-۳۰۰ حداقل هزینه هست معمولا ۶۰۰-۷۰۰ تومن هم ضمانت بازگشت میگیرن هزینه های خوراک و خرید و اینها هم ...

اره دیگه ضمانت ک جداست پولش تازه اونم اگه ویزا بدن ب ایرانیها 

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.
۲۰۰-۳۰۰ حداقل هزینه هست معمولا ۶۰۰-۷۰۰ تومن هم ضمانت بازگشت میگیرن هزینه های خوراک و خرید و اینها هم ...

پس با این حساب خیلی هزینه ش بالاس

شما چه کشوری رفتین؟