2777
2789

بابام یازده ماهه فوت کرده 

دارو ندارش ی ماشین پراید بود 

چندبار به مامانم گفت این ماشین مال یدونه دخترم 

حالا امروز مامانم زنگ زد به مامان بزرگم حرف فروش و تعویض ماشین افتاد مامانم گفت باید برم ماشین به اسم دختره بکنم و...... مامان بزرگم که میشه مامان مامانم 

گفت نهههه به اسم دختره نکنیا فردا شوهر می‌کنه میره 

ماشینم می‌بره یا به اسم خودت بکن یا به اسم پسرا 

حداقل خیالت راحت دست پسراس 

از اون طرف مامانم واسه خودش ی تیکه طلا خرید 

گفت این دفعه گوشواره منو عوض می‌کنه از شیش سالگی همین گوشواره‌ای بچگیمو که الان ۲۰سالمه گوشمه 

مامانم بزرگم میگه نه نمی‌خواد فردا شوهر می‌کنه واسش میخرن تو برای خودت بخر 

اما موقع نگهداری مامانم بعد عمل میشه وظیفه منه  

خر حمالیش مال منه میگه وظیفشه دخترت زیاد که نمیکنه من مامانمو رو تخم چشمم نگه میدارم ولی زور داره اینجوری کنن 

خدایا...                                                                            نه من آنم که دست ازدعابردارم ،نه توآنی که دست خالی برم گردانی:) 

همون پسرا زناشون ببینم فردا چه گلی به سر مامانت میزنن

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر از زنایی که ضد جنس خودشونن حالم بهم میخوره....

مردم کی میخوان بفهمن چه دوماد چه عروس هردو غریبه هستن،حالا کدوم ببره بخوره چه فرقی داره....

بعدش ماشین مال بابات باشه که مامانت حقی نداره به نام شما بزنن باید مراحل قانونی طی بشه و بقیه وراث امضا بدن که بنام شما شه،الکی نیست که

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗

منم ناراحت میشم حالا تو مامانجونت اینجوریه من بابام 

من احتیاج مالی بهشون ندارم اما مامانم میخاد‌شش دانگ خونه رو‌دختر پسری نکنه اما بابام میگ دختر کمتر میبره پسر باید بهش کمک بشه بااینک الانم خیلی کمک پسرا میکنن

نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨‍👩‍👧‍👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻‍♀️
همون پسرا زناشون ببینم فردا چه گلی به سر مامانت میزنن

بخدا گفتنش درست نیست مامانم عمل چشم داشت 

پسراش تو خونه خواب من تنها با مامانم رفتم بیمارستان 

تمام کارای دکترش کردم از استرس تمام بدنم می‌لرزید تنها بودم مبترسیدم چیزی بشه من دست تنها چیکنم 

خود مامان بزرگم نیومد پیش بچه اش 

خدایا...                                                                            نه من آنم که دست ازدعابردارم ،نه توآنی که دست خالی برم گردانی:) 

منم ناراحت میشم حالا تو مامانجونت اینجوریه من بابام  من احتیاج مالی بهشون ندارم اما ماما ...

مامان بزرگم میگه بزن به اسم پسرااا بااینکه اونا هزار برابر من وضعشون بهتره ماشین خونه همه چی دارن نیاز ندارن 

تازه بابام خودش قبل فوت گفته بود مال دخترم 

تازه من ماشین استفاده بخوام بکنم مامانمو میبرم بیرون 

مامان بزرگم میگه بزن به اسم پسرااا بااینکه اونا هزار برابر من وضعشون بهتره ماشین خونه همه چی دارن نی ...

مامانت باید عاقل باشه بنظرم

نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨‍👩‍👧‍👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻‍♀️

حرف ک همیشه هس 

چقدر از زنایی که ضد جنس خودشونن حالم بهم میخوره.... مردم کی میخوان بفهمن چه دوماد چه عروس هردو غریب ...

من دخترو واسه حمالی میبینن دختر زشته خوبیت ندارد مسافرت مجردی بره بیرون نرو فلان نکن اما پسر چون پسره هر کاری کنه پسره خوب 

دارن ماشین از دستم درمیارن از طرفی زن داداشام میگن شما پسر هستید شما دوتا بردارید. مامان بزرگمم دامن میزنه

مامانت باید عاقل باشه بنظرم

مامانم میگه مال توعه 

اما زن داداشام هم میگن ماشین داداشام بردارن 

من دخترو واسه حمالی میبینن دختر زشته خوبیت ندارد مسافرت مجردی بره بیرون نرو فلان نکن اما پسر چون پسر ...

نزار حقتو بخورن به حرف زنداداش و مامان بزرگت نیست که،تا زمانیم که شما رضایت ندی بقیه نمیتونن ماشینو بفروشن،چون همه ورثه باید باشن

😕😕واقعا این طرز تفکرات هنوز هست؟

متاسفانهههههه هست 

نزار حقتو بخورن به حرف زنداداش و مامان بزرگت نیست که،تا زمانیم که شما رضایت ندی بقیه نمیتونن ماشینو ...

زن داداشام میگن ما میخوایم خونه بخریم ماشین خودمون میفروشیم این ماشین استفاده میکنیم 

خواستیم دوباره ماشین مدل بالا بخریم میفروشیم پراید ماشین می‌خریم 

من چجوریی دفاع کنم 

زن داداشام میگن ما میخوایم خونه بخریم ماشین خودمون میفروشیم این ماشین استفاده میکنیم  خواستیم ...

عزیزم صاحب ماشین فوت شده،هیچ کس بدون همه ورثه نمیتونه ماشینو بفروشه.داداشات ببرن بفروشن میگن خواهرتونم باید باشه،شماهم اول سهمتو میگیری بعد امضا میدی