2777
2789
عنوان

به دغدغه بعضیاتون حسودی میکنم

317 بازدید | 32 پست

رنگ مانتو عیدتون ،ناهار و شامتون،دعوا با شوهر و مادرش بخدا عاشق دغدغه هاتون هستم 🥲

خدایا یعنی میشه منم دغدغم یه روز همین چیزا بشه ؟

خدایا کمکم کن مشکلم حل شده التماست میکنم سلامتیمو برگردون 😭😭 من غلط کردم  من ناشکری کردم 😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیشدی عزیزم؟

تو از مَن هیچی نمیدونی! قضاوتم نکن حالم خرابه ! دنیا هیچ خوشی ای برام نذاشت ... آرزومه یه روز قلبم بهم فشار بیاره و بمیرم ... تا راحت شم ازین دنیا و آدماش ... آدماش ک میگم حتی از نزدیک ترینامم هم زخم خوردم... ولی خدا واقعا منو نمیبینی ؟ این حجم از غصه و درد خیلیه ها .... آرزوی بعدیمم خوشبختیه تویه تو خوش باشی من حالم خوبه 💔 😔

سلامتی تاجی بر سر افراد سالم است که فقط بیماران آن را میبینند

انشاالله که هرچه زودتر خوب بشی دوست عزیز💚

اگه با نظرم مخالفی چشماتو ببند رد شو،مجبور نیستی ابراز مخالفت کنی یا نظرتو تحمیل کنی#دیکتاتور_نباشیم😌به خاطر دوتا پاچه پاره کاربری قبلیم تعلیق شد😂✌🏻ولی به چپ ترین قسمت بدنم🤌🏻تو تاپیکا برامن چایی شیرین بازی در نیارین،استارتر خودش زبون داره🚫

آره واقعا سلامتییییی نعمت خیلی بزرگیه، خدایا سلامتی رو از ما دریغ نکن

سه روز مونده به سال ۱۴۰۲امضامو عوض کردم,خدایا جز تو کسی رو نداریم پناهمون باش,تن سالم ودل خوش و جیب وکارت پرپول نصیب هممون کن,عزیزانمون وعلی الخصوص بچه هامون وخودمون رو از همه بلاها وبیماری هاحفظ کن,کانون خانواده هامون گرم باشه همیشه,اعتیاد وخیانت از زندگیامون دورباشه,وحالمون به بهترین حال دگرگون بشه,الهم عجل لولیک الفرج,الهم صل علی محمد وال محمد,الهی امین

منم خیلی ناشکری کردم تو زندگیم و خیلی گناهکارم امیدوارم خدا منو ببخشه😭💔

عزیزم انشاالله خوب بشی🥲☘️

یه صلوات برای حاجت دلم  و حل مشکلم مهمونم میکنی؟ خدایا من جز تو پناهی ندارم به حق قرآن عظیم الشان کمکم کن و حاجتمو برآورده کن 😭🤲🏻خدایا یه معجزه ازت میخام در حد خدابودنت🤲🏻 به امید روزی که بیام اینجا تاپیک بزنم و بگم به آرزوم رسیدم و حاجتروا شدم☘️