2777
2789

از در که میاد تو بچمون بغل می‌کنه بلند بلند بوسش می‌کنه و قربونش صدقه اش می‌ره ،بازی می‌کنه با تمام هیجان و صدای بلند و بعدم نهار می‌خوره می‌ره خواب ،موقع شام با من سر یک سفره نمیشینه ولی موقع نهار میشینه ،بعد که من سفره شب جمع کنم میاد غذاش برمیداره می‌خوره ،ذیگ لقمه های صبحی که آماده میکردم براش آماده نمی‌کنم چون دو روز اول نخورد و صبح برای خودش تنها صبحانه آماده کرد 

خلاصه کلام هر چی دلش میخواد میگه قهرم می‌کنه 

دیروز برادر و مادرم به گوشیش زنگ زدن جواب نداده بعد به من زنگ زدن با فلانی کار داریم جواب نمیده منم الکی با صدای بلند گفتم داره نماز میخونه ،بهش میگم ،خودشم رو گوشیش شمارتون میبینه دیگ ،کل شب منتظر بودم بهشون زنگ بزنه اما رنگ نزد ،تمام مدام خودم بیخیال نشان دادم ،قبل اینکه به مامانم بگم که خودش زنگ بزنه برادرم بهم پیام داده بود زنگ زدم جواب نداد ،منم بهش پیام دادم با برادرم تماس بگیرید کارتون داره ،نه جواب پیام من داد ،نه به اونا زنگ زد .

من چرا از دست این بشر پرتوقع و پرو خودم راحت نمی‌کنم 

روزای عادی خیلی عالی هستش اما امان از وقتی که قهر کنه 

به مشاور گفتم فقط میگ پرتوقع کردیش ،ب خودت احترام بزارم تا بهت احترام بزاره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشاورت درست گفته

من هرموقع میبینم همسرم پرو میشه یکم بی محلی که بکنم و واسه خودم ارزش قائل بشم آدم میشه 

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

فقط اونجا ش:که ناهار باهات میخوره شام ونه سرش به یه جایی نخورده

برای خودم خیلی عجیبه اما اصلا به روی خودم نمیارم بی صدا سفره میندازه و جمع می‌کنم و ظرفام می‌شورم 

خیلی با بچمون بازی می‌کنه مدام محکم محکم بوسش میکنه

مشاورت درست گفتهمن هرموقع میبینم همسرم پرو میشه یکم بی محلی که بکنم و واسه خودم ارزش قائل بشم آدم می ...

الان داره چهار روزم تموم میشه 

اصلا نمی‌دونم بذاره تا چند روز این رفتاراش ادامه پیدا کنه💔

الان داره چهار روزم تموم میشه اصلا نمی‌دونم بذاره تا چند روز این رفتاراش ادامه پیدا کنه💔

سوره مزمل رو بخون فوت کن به اب یا شربت بده بخوره واسه من جواب بود 

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

مشاورت درست گفته حالا اگه میخوای نتیجه بگیری چنتا کار میگم انجام بده تا آدم بشه اول از همه صبح بخواب و اصلا خودتو برای صبحانه ش زحمت نده ظهر هم زودتر نهار خودت و بچت و آماده کن بخور یکم بذار ته قابلمه بمونه خودش بخوره تو اصلا نزدیکش نرو نهار آماده کنی میخواد بخوره میخواد نخوره بعد از ظهر با بچت یا تنها به بهانه خرید و پارک برو بیرون تا غروب که اومدی برای خودت و دختدت یه غذای حاضری اندازه خودتون آماده کن بخورید و باز هم اصلا محل نده شام میخوره یا نه و برات مهم نباشه

اگه بازم کسی زنگ زد با شوهرت کار داشت جلو خودش بگو نمیدونم خونه نیومده بهش هم پیام نده اصلا با تلفن با خانواده و دوستات حرف بزن و بگو بخند کن با بچت وقت بگذرون و فکر کن تو خونه نیست 

بشین فیلم ببین و تنقلات بخور و کیف کن

پ ن اینا به اخلاق شوهرت بستگی داره اگه فکر میکنی بدترش میکنه انجام نده

دوستان برای فهمیدن مسائل سیاسی به تاپیک های من مراجعه کنید 

برای خودم خیلی عجیبه اما اصلا به روی خودم نمیارم بی صدا سفره میندازه و جمع می‌کنم و ظرفام می‌شورم خی ...

مثل شوهر من همش قهر قهر 

بخدا دوسه هفته بود قهر بودیم پریروز حرف زد .دیروز دوباره یه دعوا راه انداخت ودوباره قهر.

مشاورت درست گفته حالا اگه میخوای نتیجه بگیری چنتا کار میگم انجام بده تا آدم بشه اول از همه صبح بخواب ...

غذای شب موافقم دیگ نمیکشم براش 

اما غذای ظهر رو میاد سر سفره ،نمیخام بیشتر لج کنه 

فیلم و تنقلاتم تا الان انجام میدادم 

نمی‌دونم اومدم زندگی کنم یا بازی روان با همسرم

غذای شب موافقم دیگ نمیکشم براش اما غذای ظهر رو میاد سر سفره ،نمیخام بیشتر لج کنه فیلم و تنقلاتم تا ا ...

هیچکس مثل شوهر من قهرو نبود آدمش کردم الان تا بحث کنیم من بی محل کنم انقدر حرف میزنه تا باهاش حرف بزنم 

دوستان برای فهمیدن مسائل سیاسی به تاپیک های من مراجعه کنید