2777
2789
عنوان

شوهرم سرده حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 3828 بازدید | 137 پست
پس انداز دارم مثلا خونه به نام من هس ولی مثلا میگم پول بده دندونمو درس کنم نمیده

دیگه عالی خوشحالم که حداقل یکی زندگی خوبی داره .  مردا اصولا اینجورین برای بعضی چیزا پول نمیدن برای بعضی چیزا میدن تو باید با حساب پس انداز خودت دندونت رو درست کنی . بابای من هر چی بگی خوردنی باشه برای مامانم میخره تا یک تومن هم میبره رستوران عالی در ماه ولی حالا اگه مامانم لباس خوب بخاد میگه ندارم و این حرفا .  یا خود من پول برای لباس زورم میاد بدم ولی کلی پول برای مسافرت میدم که یکی همراهم بیاد تنها نباشم . دیگه هر کی یه مدله ولی شوهر شما خسیس نیست و قدرش رو بدون

شوهر منم همینطوریه ولی اینک دلیل نمیش طلاق بگیرم خداتم شکر کن عزیزم خیلیا شوهره حتی مواد غذایی هم درست نمیخره واسه خونه اون زن چی بگ نه براش لباس اینا میخره نه مواد غذایی نه تفریح میرن 

پس منو شما باید بگیم خداروشکر 

درسته همه چی باب میلمون نیس یا یه جاهایی برامون گم میذارن ولی بازم زندگیمون از خیلیا بهتره اینجوری بهش فکر کن آروم میشی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لابد اون به تومن فقط برای خریدای ریزت میدا بهت دیگه؟؟که کارتت بدون موجودی نباش؟؟یا اینکه میده که کل خرید شخصیتو با همون پول کلا انجام بدی.؟؟...اگه خرید لباس و مایحتاج اولیه خودت گردن آقاس که اون یه تومن برای پرکردن کارتت خوب که

گفتین برا بهتر شدن زندگیم کاری نمی کنم منظورم اون بود کار خوبی می کنی کار نمی کنی به بچه ات برس

اها نمیدونم شایدم از دستش افسردی گرفتم راس میگی خودمم هیچ تلاشی نمیکنم

لابد اون به تومن فقط برای خریدای ریزت میدا بهت دیگه؟؟که کارتت بدون موجودی نباش؟؟یا اینکه میده که کل ...

نه کلا میده  کل خریدام باید با همون باشه فقط خوراکی خودش میخره و هرچی برا منزل نیاز باشه

اها نمیدونم شایدم از دستش افسردی گرفتم راس میگی خودمم هیچ تلاشی نمیکنم

الان همه مثل شما هستن یکیش خودم انگار همه همدیگر رو فقط تحمل می کنن بخاطر بچه ها ادامه می دن من که باور نمی کنم زندگی کسی گل و بلبل باشه شایدم از بس خودم ندیدم باور نمی کنم من که دیگه بی حس شدم

دیگه عالی خوشحالم که حداقل یکی زندگی خوبی داره .  مردا اصولا اینجورین برای بعضی چیزا پول نمیدن ...

نه والا اصلا زندگی خوبی ندارم حداقل اصلا دل خوشی ندارم

شما بخاطر این الان روت فشاره و حال بدی داری ک قبلا شاغل بودی دستت تو جیب خودت بوده بی منت پول خرج میکردی الان سخته ک به نفر بهت پول بده اونم کم درکت میکنم ولی چاره ای نیست صبرو تحملت رو بیشتر کن این چیزا ارزش طلاق نداره اونم با بچه

الان همه مثل شما هستن یکیش خودم انگار همه همدیگر رو فقط تحمل می کنن بخاطر بچه ها ادامه می دن من که ب ...

اره منم به خاطر پسرم ببشتر دارم تحمل میکنم وگرنه خیلی دوس دارم حتی شده یه سال ازش جدا بشم به خدا 

نه والا اصلا زندگی خوبی ندارم حداقل اصلا دل خوشی ندارم

یه کم به خودت برس،  عادت بده خودتو برو باشگاه و کتاب بخون تو خونه کارهای هنری انجام بده با همون یک تومن که میده بزار روحیت رو دوباره بدست بیاری

نمی‌دونم دیگ چرا هیچکس از زندگیش راضی نیس همه انگار افسرده و بهانه گیر شدن یکیش خود من بیچاره هزارتا کار خوب می‌کنه خوشحال نمیشم ولی کافیه یه کار بد کنه دیگ تمومه میخام دق کنم انگار

شوهرمن پونصدمیده به من پس فایده ندارم برم درستش کنم

شوهر منم 500 میده بهم ولی یارانه هم کلا مال من البته 500 هم بابام میده هرماه 

بازم کفاف نمیده میخوام یه کار خونه انجام بدم ولی آخه چه کاری؟ 

خدا با منه در همه شرایط