2777
2789
عنوان

شوهرم سرده حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 3828 بازدید | 137 پست
شاید ازاول کم ازش درخواست پول کردی؟منم هفته ای۸۰۰تایه تومن میده ولی تمام مخارج خونه با خودشه خسیس حس ...

نه اتفاقا بارها ازش خواستم حداقل سه تومن بده ولی نمیده 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بهت حق میدم. وقتی پول برای دندونت نمیده، یعنی غیر مستقیم میگه سلامتیت برام مهم نیست، و این حس دوست نداشتن میده. این که شوهرای بقیه بدترین دلیل نمیشه که کسی نخواد زندگیش بهتر باشه.

یه تومن رو با درآمد بیست تومنی بسنجید، می‌بینید که کمه واقعا. 

به نظر من خسیس نیست، کنترلگره. با محدودیت مالی میخواد کنترل زندگی رو دست خودش بگیره

جمله ای زیبا از جرج برنارد شاو که کنایه ایه به صحبت و دعوا کردن با انسان هایی که اونقدر پست هستند که نباید باهاشون بحث یا جدل کرد: هیچ وقت با یک خوک کشتی نگیر، چرا که تو لجن مال میشوی و او لذت می برد! 
اره منم به خاطر پسرم ببشتر دارم تحمل میکنم وگرنه خیلی دوس دارم حتی شده یه سال ازش جدا بشم به خدا&nbs ...

من رو بگین راضیم یه هفته تنهایی برم مسافرت ولی بدون بچه هام نمی تونم یه جورایی خسته شدم

شما میخوای ولخرج باشه آره؟؟ این خسیس نیست. 

عوضش شوهر من ولخرجه اصلا پس انداز نداریم ولی بیچاره همش قسط میده والا شوهر امونم گناه دارن با این شرایط اقتصاد مملکت

خدا با منه در همه شرایط
شایدم حس میکنم اون دوسم نداره 

با اینجا حرف زدن مشکلت حل نمیشه که برو بزار جلوت بشین باهاش حرف بزن حتما که یا اون قانعت میکنه یا تو قانعش میکنی

خدا با منه در همه شرایط
میدونی چیه؟ مشکلت اینه که دوسش نداری ایناهمش بهونه هست وگرنه بنده خدانه دست بزن داره نه خسیسه نه ...

اینا دلیل خوب بودن نیست. آنقدر زنها رو بی اعتماد به نفس بار آوردن که اگر یه مرد عیب های خیلی وحشتناک نداشته باشه، میگیم مرد خوبیه. 

مردی که در عین دارایی، حاضر نیست پولی برای سلامتی زنش خرج کنه، می‌تونه خوب باشه؟

جمله ای زیبا از جرج برنارد شاو که کنایه ایه به صحبت و دعوا کردن با انسان هایی که اونقدر پست هستند که نباید باهاشون بحث یا جدل کرد: هیچ وقت با یک خوک کشتی نگیر، چرا که تو لجن مال میشوی و او لذت می برد! 
یه کم به خودت برس،  عادت بده خودتو برو باشگاه و کتاب بخون تو خونه کارهای هنری انجام بده با همون ...

تو خونه ورزش میکنم کتابم میخونم ولی حالم خوب نمیشه احساس میکنم دوسم نداره منم دیگه دوسش ندارم