2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چله بسم الله سریع حاجت میده

همون که چهل روز هررور یه دور اضافه میشه ب تسبیح؟ 

خیلی حاجت میده؟ 

یعنی اینم شروع کنم؟ 

حاجتم بچست کاش میشد

کاربری مشترکه ۳ نفره .انقد نگید تاپیکات باهم نمیخونه.اگه ناراحتی التماست نکردم
امروز سالگرد شهادت ابراهیم هادیه میگن حاجت روایی داره برامنم دعاکنید بچه دارشم🥲

واقعا امروزه؟ نذری بلدی صداش کنم منم بچه میخام🥲

همون که چهل روز هررور یه دور اضافه میشه ب تسبیح؟  خیلی حاجت میده؟  یعنی اینم شروع کنم؟&n ...

ایشالا میشه حس خوبی دارم حس میکنم حاجت میگیری❤️

یا فاطمه زهرا ازت ممنونم❤️
همون که چهل روز هررور یه دور اضافه میشه ب تسبیح؟  خیلی حاجت میده؟  یعنی اینم شروع کنم؟&n ...

آره واسه من یه حاجتی داد واقعا محال اصلا فکرشو نمیکردم 

فقط من هر روزشو با بدن تمیز و با وضو و رو به قبله میخوندم چند روز یا یکماه بعد از چله حاجت گرفتم

من با این تاپیک به قانون جذب ایمان آوردم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3002093/%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%85-%D8%B1%D9%85%D9%88%D8%B2-%D9%82%D8%A7%D9%86%D9%88%D9%86-%D8%AC%D8%B0%D8%A8?page=4

سوره یاسین و حدیث کسا رو به نیت شهید ابراهیم هادی بخون گلم انءشالله حاجت روا بشی  بعد یکی دیگه اشم‌اینه اول صدتا بسم الله الرحمن الرحیم میگی بعد دعا تو میگی بعدش صد صلوات 

مهربون میشه واسه سلامتی و ظهور امام زمان عج یدونه صلوات بفرستی ❤
ایشالا میشه حس خوبی دارم حس میکنم حاجت میگیری❤️

مرسی عزیزم دعام کن اسمم هدیه بچه میخام بچه میخام بچه میخام😭

هرکی دید دعام کنه

واقعا امروزه؟ نذری بلدی صداش کنم منم بچه میخام🥲

😂😂الهی بمیرم برات من اگ بلد بودم ک ب شما نمیگفتم برام دعاکنید😂😂من عید میرم مشهد اگ قسمت بشه،اگ باردارشم نذر کردم اگ پسربود محمدجواد بذارم اسمشو

یازان بلع یازدی چاره ندی...
سوره یاسین و حدیث کسا رو به نیت شهید ابراهیم هادی بخون گلم انءشالله حاجت روا بشی  بعد یکی دیگه ...

یاسین ک حرف نداره 

خودم خیلی ازش حاجت گرفتم 

فقط الان آنقدر حالم بده خواستم کناره چله ی یاسین نذر های دبگه ایم بکنم 

ممنونم عزیزم 

یا فاطمه زهرا ازت ممنونم❤️
یاسین ک حرف نداره  خودم خیلی ازش حاجت گرفتم  فقط الان آنقدر حالم بده خواستم کناره چله ی ...

انءشالله حالت خوب بشه گلم توکل کن به خدا ❤🌱 خواهش عزیزم

مهربون میشه واسه سلامتی و ظهور امام زمان عج یدونه صلوات بفرستی ❤