2777
2789

خانمها من توی هفته ۱۵ بارداری هستم قسمت پایین شکم یعنی قشنگ خطی که به واژن نزدیک هست دست میکشم یه برآمدگی کوچیک میاد زیر دستم. 

کشاله رانم هم درد میکنه

کسی تجربه مشابه داره؟ یه مقدار نگرانم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی نگرانم کرده میترسم خدای نکرده کاسه جنین بد باشه

فکر نکنم، اغلب این درد کشاله ران رو دارن، من که چهارستون بدنم از ماه اول تا ماه آخر درد میکنه، هر دو تا بارداریم هر دکتری هم گه میرم یه مشت دارو میدن دلیلش هم نمی دونن، همش خوابیدم

شابد جنین..من تکون هاش دو بار دارم احسا س میکنم پائین نافم ..‌ یع سؤال ترشح آبکی خاکستری رنگ دارم بد ...

شما چند هفته ای؟ من حرکت حس نمیکنم فقط گاهی حس نبض دارم حالا توهم میزنم یا واقعیه رو نمیدونم.

اون قسمت پایین بنظرت روده م نیست؟ عذر میخوام ولی سه روزه یبوست گرفتم 🤐😵‍💫

فکر نکنم، اغلب این درد کشاله ران رو دارن، من که چهارستون بدنم از ماه اول تا ماه آخر درد میکنه، هر دو ...

منم خیلی خوابالو میشم تا دراز میکشم سرم سنگین میشه دوس دارم بخوابم

شما چند هفته ای؟ من حرکت حس نمیکنم فقط گاهی حس نبض دارم حالا توهم میزنم یا واقعیه رو نمیدونم. اون ق ...

چندتا الو بزار تواب یه قل بزنه الو هارو با ابش بخور زود خوب میشی. تا ۱۷ ۱۶ هفته جاداری واسه حس کردن حرکاتش البته ممکنه زودتر بفهمی

چندتا الو بزار تواب یه قل بزنه الو هارو با ابش بخور زود خوب میشی. تا ۱۷ ۱۶ هفته جاداری واسه حس کردن ...

اها باشه حتما درست میکنم

دعا کن نی نی م سالم بیاد بغلم 

خیلی سختی کشیدم

شما چند هفته ای؟ من حرکت حس نمیکنم فقط گاهی حس نبض دارم حالا توهم میزنم یا واقعیه رو نمیدونم. اون ق ...

من ۱۶ هفته هستم همون ۴ ماه ...نه من یه چیزی سفت میشه زیر نافم بعد محکم میزنه ...نبض رو من هم حس میکردم ..یبوست طبیعی یه قاشق ملین از این شربت ها بخور .....