2777
2789

تازه دندون مصنوعی گذاشته به شدت گلو درده سنش ۶۰ساله

لثه هاشم درد میکنه چیکار باید بکنه

گلوش خیلی درد میکنه حتی آب دهنشم نمیتونه قورت بده چیکار کنه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ببخشید بی ربط به موضوع تاپیکت هست  این مانتو چقدر پارچه میخواد؟ هم گلدار هم قرمز جداگانه

یک قد بالاتنه رنگ قرمز 

یک قدبالاتنه گلدار 

باید از سرشانه تا همونجایی که قد لباس هست با متر اندازه بگیرید هرچقدر شد میشه میزان متراژ پارچه ای که باید بخرید برای آستین هم از استخوان سرشانه تا مچ رو انداز میزنید دست رو یکم از آرنج تا کنید بعد اندازه بزنید

یک قد آستین به اضافه ۱۵سانت برای آستین از گلدار

ببخشید دیر حواب دادم رفتم دنبال کارای بنده خدا یکم دارو بهش بدم

سلام عزیزم کسی که رشته اش طراحی دوخت یا لباس نیست چطوری باید وارد این رشته شه ؟ اول باید خیاطی یاد بگیره کجا ؟ و اینکه بعدش طراحی لباس و باید مدرک هم بگیره ؟

تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود در انتظار خدا بودن یعنی درنیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری💚.