2777
2789
عنوان

لطفا کمک کنید بنده خدا داره درد میکشه😥

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 21 پست
سلام عزیزم کسی که رشته اش طراحی دوخت یا لباس نیست چطوری باید وارد این رشته شه ؟ اول باید خیاطی یاد ب ...

سلام من از طریق مدرسه وارد این رشته شدم زیاد اطلاعی ندارم که خارج از رشته چطور میشه وارد شد

برای یادگیری خیاطی باید برید آموزشگاه خیاطی برای دوره‌ی نازک دوز ثبت نام‌کنید

و دوره اشو بگذرونید و کم کم که یاد میگیرد بعد دوره های دیگه بردارید و یاد بگیرید

برای طراحی هم من خودم حقیقتا رفتم آموزشگاه طراحی پیش یکی از استادای خودم اونجا دارم یاد میگیرم 

سلام من از طریق مدرسه وارد این رشته شدم زیاد اطلاعی ندارم که خارج از رشته چطور میشه وارد شد برای یا ...

الان شما مزون دارید یا قصد زدن اش رو دارید ؟

تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود در انتظار خدا بودن یعنی درنیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری💚.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان شما مزون دارید یا قصد زدن اش رو دارید ؟

قصد زدنشو دارم

فعلا دارم درس میخونم و خیاطی میکنم 

یعنی منبع درآمدم خیاطیه تقریبا‌ولی هنوز نتونستم مزون بزنم بعد دانشگام انشاءالله

قصد زدنشو دارم فعلا دارم درس میخونم و خیاطی میکنم  یعنی منبع درآمدم خیاطیه تقریبا‌ولی هنوز نت ...

تقریبا چند سال طول میکشه از یادگیری اولیه تا زدن مزون

تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود در انتظار خدا بودن یعنی درنیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری💚.
حداقل پنج سال یعنی خیلی کار کنی و سختی بکشی و به هر دری برای یادگیری بزنی

مرسی❤️❤️🥰❤️🫧