2777
2789
حالا چرا جلبک کپک زده  😂

دوس داشتم

عشقم بهم میگف جلبک یا کپک😂😂😂

ک.سخل بود ولی دوسش داشتم:)

خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بدنم کشش نداشت ۷ماهگی طبیعی زایمان کردم نموندن برام

وای خیلی ناراحت شدم خدا بهت صبر بده

عزیزم با دارو باردار شدی یا طبیعی 

اگه دارو چ داروی 

میشه برای اینکه تو دلیم سالم باشه و دختر باشه ی صلوات بفرستید ممنون میشم
جدی شش قلو؟

اره خاله مامانم س دختر س پسر داره همشون الان دکتر مهندسن

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه امضامو میخونی برای شادی روح پدرم و تمام اموات فاتحه ای بخون🖤😭بابایی خیلی دلتنگتم بیبی چکم ۲۲ فروردین ۱۴۰۴ مثبت شد🤩❤️جواب بتام ۲۷ فروردین مثبت شد 🤩🤩🤩خدایا شکرت بابت نعمتی ک بهم دادی

وای خیلی ناراحت شدم خدا بهت صبر بده عزیزم با دارو باردار شدی یا طبیعی  اگه دارو چ داروی

فدا گلم

با دارو

کلومفین و یدونه امپول ازاد سازی

خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺
فدا گلم با دارو کلومفین و یدونه امپول ازاد سازی

همون hCG

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه امضامو میخونی برای شادی روح پدرم و تمام اموات فاتحه ای بخون🖤😭بابایی خیلی دلتنگتم بیبی چکم ۲۲ فروردین ۱۴۰۴ مثبت شد🤩❤️جواب بتام ۲۷ فروردین مثبت شد 🤩🤩🤩خدایا شکرت بابت نعمتی ک بهم دادی

خوشبحالت برا منم دعا کن دوقلو بشه  

ان شاءالله عزیزم ولی بدون خیییلی سخته سختتر از هر چیزی که فکرشو کنی، 

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
عزییییزم😍😍

اولین زایمانش صاحب شش تا بچه شد ولی شکم ایناش نابود شد مجبور شد بره حراحی اینا😑😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

همون hCG

بلی

ان شاءالله عزیزم ولی بدون خیییلی سخته سختتر از هر چیزی که فکرشو کنی، 

ولی شیرینیه درسته سختی هم داره ولی دیگه راحتی با ی بار زایمان صاحب دوتا بچه بشی خیلی دوس دارم

میشه برای اینکه تو دلیم سالم باشه و دختر باشه ی صلوات بفرستید ممنون میشم
ولی شیرینیه درسته سختی هم داره ولی دیگه راحتی با ی بار زایمان صاحب دوتا بچه بشی خیلی دوس دارم

من ک فک کنم چهارتا روشاخمه😂🤣🤣🤣من از هردو طرف ارث دارم خخخ

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببخشید فقط یه دوره دارو خوردی و امپول زدی؟؟ جنسیتشون چی بود؟؟

اره 

جفتش پسر دو تا ساک بودن