2777
2789

آمدیم😐

خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با دارو مگه میشه ؟؟

تاثیر داره 

ولی بیشتر بدنت باید ج بده

خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺
شما دوقلو دارید عزیزم 

بدنم کشش نداشت ۷ماهگی طبیعی زایمان کردم نموندن برام

من بدون دارو با یک بار پاره شدن کا... دوقلو باردار شدم

ارثیم دارین 

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه امضامو میخونی برای شادی روح پدرم و تمام اموات فاتحه ای بخون🖤😭بابایی خیلی دلتنگتم بیبی چکم ۲۲ فروردین ۱۴۰۴ مثبت شد🤩❤️جواب بتام ۲۷ فروردین مثبت شد 🤩🤩🤩خدایا شکرت بابت نعمتی ک بهم دادی

اره خالم و مادربزرگم دوقلو دارن

منم‌ هردو طرف پدری و مادری ارث دو تا شش قلو داریم

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه امضامو میخونی برای شادی روح پدرم و تمام اموات فاتحه ای بخون🖤😭بابایی خیلی دلتنگتم بیبی چکم ۲۲ فروردین ۱۴۰۴ مثبت شد🤩❤️جواب بتام ۲۷ فروردین مثبت شد 🤩🤩🤩خدایا شکرت بابت نعمتی ک بهم دادی