2777
2789
😦😦😕😕😁😁

الان خانم دکتر اقا مهندسی شدن برا خودشون خخخ

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه امضامو میخونی برای شادی روح پدرم و تمام اموات فاتحه ای بخون🖤😭بابایی خیلی دلتنگتم بیبی چکم ۲۲ فروردین ۱۴۰۴ مثبت شد🤩❤️جواب بتام ۲۷ فروردین مثبت شد 🤩🤩🤩خدایا شکرت بابت نعمتی ک بهم دادی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فدا گلم با دارو کلومفین و یدونه امپول ازاد سازی

ببخشید زیاد سوال میکنم الان بچه ندارید؟

کی سقط شدن .

لاغر بودی بدنت نتونست نگه داره یا چی

اخه همسایه ما دوقلو دوتا پسر بود ۶ماهگی افتادن خیلی ریزه میزه بود و لاغر

میشه برای اینکه تو دلیم سالم باشه و دختر باشه ی صلوات بفرستید ممنون میشم
من دوقلو دارم  تنبلی داشتم  البته فامیلا مادریم دوقلو داشتن دخترخالمم دوقلو داره دیگه ن ...

من خیلی دوس دارم دوقلو شه اونم ی دختر و ی پسر

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه امضامو میخونی برای شادی روح پدرم و تمام اموات فاتحه ای بخون🖤😭بابایی خیلی دلتنگتم بیبی چکم ۲۲ فروردین ۱۴۰۴ مثبت شد🤩❤️جواب بتام ۲۷ فروردین مثبت شد 🤩🤩🤩خدایا شکرت بابت نعمتی ک بهم دادی

ببخشید زیاد سوال میکنم الان بچه ندارید؟ کی سقط شدن . لاغر بودی بدنت نتونست نگه داره یا چی اخه همس ...

نه یمدت جلوگیری کردم حال روحی مساعدی نداشتم

یمدتم هست فهمیدیم همسر واریکوسل داره

بله ریزه میزم

دوتا کیسه ابم داشتن جدا بودن فشار میومد اخرم دهانه رحمم باز شد زایمان کردم

خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺
نه یمدت جلوگیری کردم حال روحی مساعدی نداشتم یمدتم هست فهمیدیم همسر واریکوسل داره بله ریزه میزم دو ...

شاید باید بیشتر مراقبت میکردی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من خیلی دوس دارم دوقلو شه اونم ی دختر و ی پسر

منم یه دختر یه پسر دارم الان ۳سالشونه

اما دوقلو داشتن خیلی سختی داره کمکی داشته باشی خوبه

دوقلو داشتن لذت بچه داری رو ازت میگیره همیشه خسته ای..

منم یه دختر یه پسر دارم الان ۳سالشونه اما دوقلو داشتن خیلی سختی داره کمکی داشته باشی خوبه دوقلو دا ...

تو هم ارث داری چجوری شد یا طبیعی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شاید باید بیشتر مراقبت میکردی

کلا هیچ کاری نمیکردم مواظبت چی میکردم دیگه😐

از ۶ماهگی تیر میکشید شکمم پرولوتون تزریق میکردم ولی خب قسمت نبود:)

خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺
کلا هیچ کاری نمیکردم مواظبت چی میکردم دیگه😐 از ۶ماهگی تیر میکشید شکمم پرولوتون تزریق میکردم ولی خب ...

رابطه داشتی؟ شاید ب خاطر اون بوده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من تنبلی داشتم دارو خوردم اما زیادم داریم دوقلو

اها

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چ دارویی خوردی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

رابطه داشتی؟ شاید ب خاطر اون بوده

نه کلا خونه پدرم بودم

مامانم نمیذاشت دس به سیا سفید بزنم یا زیاد سرپا وایسم حتی