2777
2789

سلام من الان هفته ی یازدهمه بارداریمه،دوقلو هستن 

بارداری دومه 

حالت تهوع و استفراغ امونم رو بریده   همه ی اینا به کنار 

مشکل جدیدو خیلی بدی که برام پیش اومده اینکه ازشوهرم بدم  میاد،اصلا نگاه به عکسش هم میکنم میخوام بالا بیارم!

چیکار کنم؟؟؟؟خیلی دوسش داشتم قبل از این 😭

زنجبیل  بخور ابلیمو بو کن 

خدایا شکر گزارتم که حاجتمو دادی دوستان عزیزم با دعای خیر شماحضرت عباس و امام حسین حاجتمو دادن انشالله همتون حاجت روا بشید خدایاااااا ممنونتم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم          "أَمیرِی حُسَیْنٌ وَ نِعْمَ الاَْمیرُ"

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جنسیت دوقلوهات چیه گلم بچه اولت چی خدا نگهدارشون باشه

خدایا شکر گزارتم که حاجتمو دادی دوستان عزیزم با دعای خیر شماحضرت عباس و امام حسین حاجتمو دادن انشالله همتون حاجت روا بشید خدایاااااا ممنونتم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم          "أَمیرِی حُسَیْنٌ وَ نِعْمَ الاَْمیرُ"

خوب میشی اما پدرآدم درمیاد من تا چهارماهگی فقط گریه شده بود کارم به آب هم ویارداشتم ۹کیلو تو ده روز کم کردم یدفعه🙁 ولی خداروشکر رفته رفته بهتر شدم نگران نباش میگذره ولی قرص بخور که من نتونستم آمپول میزدم

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔

بهتر میشه تو هفته های ١٧ و ١٨ ...خوبه خوب نمیشی ..اما قابل تحمل میشه ....

چون راهی جز تحمل نیست ...

پـــــیش از آنکه دستهای درخت به نــــور برسد...پاهایش تاریکی را تجــربه کرده.گاهی برای رسیــدن به نــــور باید از تاریــکی گُـــذشت...

سلام عزیزم. منم دوقلو دارم و الان ۱۴ هفته. منم تا ۱۲ هفته داغون بودم داااغون ها. ۱۰ کیلو وزن کم کردم. اما خوب الان خیلی بهترم. گاهی تهوع دارم اما خدا رو شکر قابل مقایسه با چند هفته قبل نیستم. منم وارد خونم میشم هق زدنم شروع میشه. از شوهرم که نه ولی رابطه جنسی اصلااااااااا دوست ندارم فقط برای نیاز همسرمه 

مامان یه گل پسر ناز و دوتا جوجو تو راهی که هنوز جنسیتشونو نمیدونم😍                                            🤍 من حامل فرشته های خداوند هستم و فرشته های خدا از طریق من به دنیا خواهند آمد و حامل عشق، محبت، نور، سلامتی و برکت هستند🤍
خدا کنه زودتر تموم شه بره  بارداری اولم اینقدر شدید نبود😢

برامنم اولی تااین حد شدید نبود شبانه روز ۷بار بالا میاوردم دیگه بدنم نمیکشید گاهی میگفتم به شوهرم تروخدا بریم سقط کنیم من میمیرم اما شکر خدا گذشت والان باتکوناش خجالت زده م میکنه😁

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔