2777
2789
عنوان

مامانای باردار لطفا بیاین کمک تورو خدا😭

| مشاهده متن کامل بحث + 779 بازدید | 26 پست
سلام عزیزم. منم دوقلو دارم و الان ۱۴ هفته. منم تا ۱۲ هفته داغون بودم داااغون ها. ۱۰ کیلو وزن کم کردم ...

انشالله کوچلو هات رو سالم بغل بگیری عزیزم ،منم الان تو آینه نگاه میکنم خودمو نمیشناسم بس که لاغر شدم و داغون 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله کوچلو هات رو سالم بغل بگیری عزیزم ،منم الان تو آینه نگاه میکنم خودمو نمیشناسم بس که لاغر شدم ...

مرسی عزیزم همچنین کوچولوهای شما رو... می‌دونم خیلی سخته ولی گذراست دیگه

مامان یه گل پسر ناز و دوتا جوجو تو راهی که هنوز جنسیتشونو نمیدونم😍                                            🤍 من حامل فرشته های خداوند هستم و فرشته های خدا از طریق من به دنیا خواهند آمد و حامل عشق، محبت، نور، سلامتی و برکت هستند🤍
مرسی گلم لطف میکنی  اخه پریودم نامنظمه گفتم حداقل هفت روز صبر کنم بعد بزنم

من خودم پریودم نامنظم بود قصد بارداری هم نداشتم ایندفعه هم فکر کردم عقب افتاده،رفتم زعفرون خوردم چند دفعه دیدم پری نشدم که نشدم،بعد دیگه شک کردم رفتم بی بی زدم مثبت شد

من خودم پریودم نامنظم بود قصد بارداری هم نداشتم ایندفعه هم فکر کردم عقب افتاده،رفتم زعفرون خوردم چند ...

پسر من ۱۱سالشه یکم دیر اقدام کردم برای دومی ولی دوست دارم زوددنتیجه بگیرم 

سلام عزیزم  بچه اولم پسره،اینا جنسیتشون هنوز معلوم نیست اما  ناهمسان هستن،دکتر گفت احتمال ...

انشالله بسلامتی بیان دنیا پا قدم دار 

خدایا شکر گزارتم که حاجتمو دادی دوستان عزیزم با دعای خیر شماحضرت عباس و امام حسین حاجتمو دادن انشالله همتون حاجت روا بشید خدایاااااا ممنونتم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم          "أَمیرِی حُسَیْنٌ وَ نِعْمَ الاَْمیرُ"