2777
2789

سلام خانما من همیشه پریودیم منظم بود الان ۴روزه تاخیر داشتم دیشبم رفتم دسشویی وقتی اومدم خودما بادستمال پاک کنم دستمال یکم لکه قرمز گرفت اومدم پد گذاشتم گفتم پریود شدم ولی الان میبینم هیچ خبری نیس اینم بگم که این ماه تورژیمم وکالری دریافتیم کم شده.به نظرتون علتش چیه کسی اینجوری نبوده؟

داری پریود میشی

زندگی گاهی دم کردن چای با آلبالوست یا چیدن چند میوه ازدرخت که تورا به ماندن پیوند میدهدزندگی همین لحظه ایست که من تورا نفس میکشم برایت چای میریزم و تمام اندوه جهان را درآن حل میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای میترسم بچمو تازه از شیر گرفتمش آخه یه لیوان زعفران دم کردم خوردم ولی اثر نکرد.

صبرکن شاید تافردا پریود شدی 

نشدی باید بی بی بزنی یا ازمایش بدی ک خیالت راحت بشه باردار نبودی برو امپول بزن

ممنون عزیزم ولی نه توروخدا این دعا رو نکن من بچم کوچیکه😆

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

من خودم در انتظار یه بچه م ، فکر میکنم همه بچه ندارن و بچه میخوان از خدا 

پس شما برای من دعا کنید که منم طعم مادر شدن رو بچشم 

شوهرم ناراحته 

خیلی سختمونه

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 من خودم در انتظار یه بچه م ، فکر میکنم همه بچه ندارن و بچه میخوان از خدا  پس ش ...

آخه عزیزم انشالا خدا به حق شش ماهه امام حسین هرچی زودتر دامنتونو سبز کنه ویه بچه سالم وخوشکل بهتون بده ناامید نشو خدا مهربونه