انتظارفرشته مدیر استارتر عضویت: 1398/12/03 تعداد پست: 739 عنوان به نظرتون میتونه علتش بارداری باشه؟ 73 بازدید | 8 پست سلام خانما من همیشه پریودیم منظم بود الان ۴روزه تاخیر داشتم دیشبم رفتم دسشویی وقتی اومدم خودما بادستمال پاک کنم دستمال یکم لکه قرمز گرفت اومدم پد گذاشتم گفتم پریود شدم ولی الان میبینم هیچ خبری نیس اینم بگم که این ماه تورژیمم وکالری دریافتیم کم شده.به نظرتون علتش چیه کسی اینجوری نبوده؟ 1401/11/21 | 09:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dokhtar_pofaki عضویت: 1401/11/15 تعداد پست: 7360 بی بی بزنی معلوم میشههروقت میری رژیم روی پریودی اثر میذاره
آوا2388 عضویت: 1401/06/25 تعداد پست: 4702 داری پریود میشی زندگی گاهی دم کردن چای با آلبالوست یا چیدن چند میوه ازدرخت که تورا به ماندن پیوند میدهدزندگی همین لحظه ایست که من تورا نفس میکشم برایت چای میریزم و تمام اندوه جهان را درآن حل میکنم
انتظارفرشته مدیر استارتر عضویت: 1398/12/03 تعداد پست: 739 بی بی بزنی معلوم میشه هروقت میری رژیم روی پریودی اثر میذاره وای میترسم بچمو تازه از شیر گرفتمشآخه یه لیوان زعفران دم کردم خوردم ولی اثر نکرد.
یا_امام_رضا_علیه_الس عضویت: 1401/03/15 تعداد پست: 1915 بی بی چک بزن ولی فکر نمیکنم بارداری باشه چون وقت لانه گزینی نیست که لکه ببینی احتمالا پری میاد تا فردا اما از ته قلبم برات آرزو میکنم که باردار باشی ، خدا کمکت کنه ایشالله 💖
dokhtar_pofaki عضویت: 1401/11/15 تعداد پست: 7360 وای میترسم بچمو تازه از شیر گرفتمش آخه یه لیوان زعفران دم کردم خوردم ولی اثر نکرد. صبرکن شاید تافردا پریود شدی نشدی باید بی بی بزنی یا ازمایش بدی ک خیالت راحت بشه باردار نبودی برو امپول بزن
انتظارفرشته مدیر استارتر عضویت: 1398/12/03 تعداد پست: 739 بی بی چک بزن ولی فکر نمیکنم بارداری باشه چون وقت لانه گزینی نیست که لکه ببینی ا ... ممنون عزیزم ولی نه توروخدا این دعا رو نکن من بچم کوچیکه😆
یا_امام_رضا_علیه_الس عضویت: 1401/03/15 تعداد پست: 1915 ممنون عزیزم ولی نه توروخدا این دعا رو نکن من بچم کوچیکه😆 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣من خودم در انتظار یه بچه م ، فکر میکنم همه بچه ندارن و بچه میخوان از خدا پس شما برای من دعا کنید که منم طعم مادر شدن رو بچشم شوهرم ناراحته خیلی سختمونه
انتظارفرشته مدیر استارتر عضویت: 1398/12/03 تعداد پست: 739 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 من خودم در انتظار یه بچه م ، فکر میکنم همه بچه ندارن و بچه میخوان از خدا پس ش ... آخه عزیزم انشالا خدا به حق شش ماهه امام حسین هرچی زودتر دامنتونو سبز کنه ویه بچه سالم وخوشکل بهتون بده ناامید نشو خدا مهربونه