2777
2789
عنوان

لاغری

| مشاهده متن کامل بحث + 1144 بازدید | 115 پست
راضیم اشکال نداره😂

ضررش زیاده ها 

به من پیجشو داد ولی میترسم بهت بدم 🫥 تنبل نباش رژیم بگیر لاغر شو اون هزار تا عوارض داره 

لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚‍♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙
اره استخونمم به این بدن عادت کرده 

منم ی دختر خاله دارم تپل بوده همیشه الانم تپل کلا بهش میاد زیباست اما من چی!!!انگار دوقلو حاملم

وزن اولیه ۸۷———-وزن الان۸۳——وزن هدف ۶۸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم ی دختر خاله دارم تپل بوده همیشه الانم تپل کلا بهش میاد زیباست اما من چی!!!انگار دوقلو حاملم

الهی

لاغر میشی یه بار تونستی بازم میتونیییی

لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚‍♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙
خود دوستت چیزیش شد مگه؟؟؟

خب یهو ک عوارض نشون نمیده 

نه اون چیزیش نشده ولی ممکنه پیش بیاد

دلم میخواد قرصی چیزی بخورم زود لاغر شم بعد ک لاغر شدم کالری شماری کنم

منم همش دلم میخوادسریع لاغربشم،چون عوارض میگن داره نمیخورم

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
منم همش دلم میخوادسریع لاغربشم،چون عوارض میگن داره نمیخورم

ای داروخونه ایا خوبه مث اسلیم مکس من خوردم خوبیش اینه خیلی ببخشید زیاد بیرون روی آدم میگیره شکم آدم میره تو

وزن اولیه ۸۷———-وزن الان۸۳——وزن هدف ۶۸

شیرینی شکلات قند نوشابه پفک چیپس اینارو حذف کن

سعی کن اب پز بخوری 

من کساییو تو زندگیم داشتم که یه ثانیه فکر نبودنشون اشکمو در میاورد همون آدما الان واسم فرقی با یه غریبه ندارن فقط میدونم که یه زمانی میشناختمشون؛؛؛واقعی دوسشون داشتم و کلی خاطره باهاشون داشتم ولی دیگه واسم هیچ اهمیتی نداره که کجان و پیش کین و چیکار میکنن و باید اعتراف کنم که دیگه دوسشون ندارم و نیازی هم به بودنشون ندارم؛؛؛؛میخوام بگم زمان بدین؛؛همیشه زمان همه چیزو حل میکنه به مرور؛؛حتی چیزایی که فک میکنین هیچوقت حل نمیشه....
بیا دعا کنیم برای هم دوستم🤲

دعا نه 😂 من یه چند تا کلیپ دان کردم از یوتیوب با اونا ورزش میکنم خیلی خوبن ، میخوای لینکشو بهت بدم؟

خوش بحالت. در حسرت چاق شدن 15 ساله می‌سوزم🥴. همون طور که خوردن غذاهای با کالری زیاد، راه چاق شدنه افراد لاغر هست، فعالیت و ورزش و پیاده روی ، رمز آب کردن چربیهای افراد چاقه. من خودم متخصص شدم تو این زمینه. اعتماد کن. نتیجه میگیری