2777
2789

صمیمی رفتار میکنه،،از کل خط قرمز ام رد شده اونم عمدا فقط بخاطر حرص دادنم

ازم نقطه ضعف میگیره و ب وسیله شراذیتم می‌کنه

تحقیرم می‌کنه

عیب ظاهری م و بارها ب روم میاره

دنبال نقطه ضعف از خانواده مه و تا ی چی گیر بیاره باش اذیتم می‌کنه

قبل ازدواج بم خیلی دروغ گفت و گولم زد و...و...

پسرشو با رفتارهای احمقانه ش دشمن من کرد تا حدی ک پسرش الان از من متنفره

و...

حالا

با همه اینا مجبورم باش میمونم چون شرایط طلاق ندارم 

فقط چون از هیچ لحاظ اونی نبود ک قبل ازدواج می‌گفت و من میخواستم ،میخوام حداقل از لحاظ مالی بم ظلم نشه 

چون ی پسر از زن اولش داره 

درآمدش میانگین پنجاه ملیون 

خونه و ماشین هم از خودش داره

بنظرتون در ماه چقدر ماهیانه ازش بگیرم برای خودم حوبه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین عزیزم وقتی که شرایط طلاق نداری سعی کن اصلاً به این مسائل فکر نکنی یعنی اصلاً حسی بهش نداشته باش که بخوای بابت این رفتاراش ناراحت بشی فکر کن یه همخونه هستش و فقط ازش پول بگیر اصلاً بابت رفتارهاش ناراحت نشو چون آدم از کسی ناراحت میشه که بهش علاقه داشته باشه بهش علاقه‌ای نداشته باش و اینم بهت بگم که وضع زندگی بقیه هم از این بهتر نیست

اینکه خودتون جواب اذیت هاشون توجیه کردین خودتون ،برای حرص دادنم این کارها میکنن کاملا اشتباه هست ،برای حرص دادن شما اصلا نیست برای لذت پوچ بردن خودشون هست نه برای حرص دادن شما!!

هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                       
لذت پوچ🤔

اره لذت هوس و پوچ ک شوهرتون داره و اسم شو هم نزارین حرص دادن شما ،خودش افتاده تو راه اشتباه 

هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.