2777
2789
عنوان

لاغری

| مشاهده متن کامل بحث + 1144 بازدید | 115 پست
سلام گلم ریزش مو نداشتید؟؟ 

سلام عزیزم 

نه اصلا

بهترم شد هم پوستم هم موهام ، هم تایم پریود شدنم 

لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚‍♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙
دعا نه 😂 من یه چند تا کلیپ دان کردم از یوتیوب با اونا ورزش میکنم خیلی خوبن ، میخوای لینکشو بهت بدم؟

🤣🤣اره بفرست

تو‌جقد شبیه دوستم حرف می‌زنی !!😂

وزن اولیه ۸۷———-وزن الان۸۳——وزن هدف ۶۸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم  نه اصلا بهترم شد هم پوستم هم موهام ، هم تایم پریود شدنم

وای چقد خوب 

آخه اکثرا گفتن رژیم گرفتن ریزش موی شدید گرفتن 

من همینجوری موهام کم هست اونم بیاد دیگ هیچی😢

خوش بحالت. در حسرت چاق شدن 15 ساله می‌سوزم🥴. همون طور که خوردن غذاهای با کالری زیاد، راه چاق شدنه ا ...

فعالیت زیاد نیست انقد تنبلم

وزن اولیه ۸۷———-وزن الان۸۳——وزن هدف ۶۸
خوش بحالت. در حسرت چاق شدن 15 ساله می‌سوزم🥴. همون طور که خوردن غذاهای با کالری زیاد، راه چاق شدنه ا ...

اونوقت من چاق بودم تا لاغر شدم پوستم کنده شد 😑

من کساییو تو زندگیم داشتم که یه ثانیه فکر نبودنشون اشکمو در میاورد همون آدما الان واسم فرقی با یه غریبه ندارن فقط میدونم که یه زمانی میشناختمشون؛؛؛واقعی دوسشون داشتم و کلی خاطره باهاشون داشتم ولی دیگه واسم هیچ اهمیتی نداره که کجان و پیش کین و چیکار میکنن و باید اعتراف کنم که دیگه دوسشون ندارم و نیازی هم به بودنشون ندارم؛؛؛؛میخوام بگم زمان بدین؛؛همیشه زمان همه چیزو حل میکنه به مرور؛؛حتی چیزایی که فک میکنین هیچوقت حل نمیشه....
🤣🤣اره بفرست تو‌جقد شبیه دوستم حرف می‌زنی !!😂

https://youtu.be/siS9yEhWwYE

https://youtu.be/0Qpld5XGoJE

اینا تو یوتیوبت سرچ کن ، پیجاشونو ببین کلیپاشو دوس دارم 

امروز ده مین با یکی از اینا ورزش کردم خیس عرق شدم 😁😂 خلاصه که اسونه ولی کارسازه 

لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚‍♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙
وای چقد خوب  آخه اکثرا گفتن رژیم گرفتن ریزش موی شدید گرفتن  من همینجوری موهام کم هست اون ...

عزیزم شبا یدونه زینک بخور ، بعدم چیزی رو حذف نمیکنیم که فقط سالم تر میخوریم 😁

فعالیت زیاد نیست انقد تنبلم

هرکه طاووس خواهد جور هندوستان کشد. اگر واقعا دلت لاغری میخاد، نه قرص برات فایده داره نه عمل و جراحی نه دعا. روزانه نیم ساعت پیاده روی اصولی کن. من کسی را میشناسم که 20 کیلو را تو دوماه با همین پیاده روی کنار آپارتمان شون کم کرد. همت ات را بالا ببر

اره الان نگا کردم درد داره فک‌ کنم

من خیلی تحقیق کردم خیلی به محض اینکه پول دستم بیاد میرم البته اگ تو ماه اول تاثیر نداشت دیگه نباید ادامه داد چون هدر دادن پوله 

دردش مث آمپول 

ن انتظار از کسی ، ن ب انتظار از کسی☺